"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 31. мај 2018.

Remove - kreme za depilaciju, olovka sa voskom i još neki proizvodi


U predhodnom postu kada je reč o depilaciji predstavila sam Vam Rremove - trake za depilaciju sa hladnim voskom, a danas su na red došle kreme, kao i još neki proizvodi koje ću Vam spomenuti.  Pre svega toga želela bih da se malo upoznate sa samom kompaniijom, pa evo par redova o istoj.

*TredA-in novi brend Remove, mjenja pravila depilacije! Uzimajući u obzir čitav proces koji daje rezultate, Remove vas vodi do uspješne depilacije kroz 3 faze: "Priprema za depilaciju", "depilacija", i "poslije depilacije"... Remove je brend za samouvjerene ljude koji percipiraju život na drugačiji način, stavljajući prioritet na inovacije u različitim proizvodima za depilaciju.
Osiguravanjem većine svojih proizvoda patentima, Remove ima namjeru korisnicima ponuditi lako, ugodno i uspješno iskustvo depilacije kroz svoje inovacije.
Kompanija je osnovana 2006 godine. Proizvodi se baziraju na upotrebi kvalitetnog voska na bazi prirodnog ulja. Treda nastoji razumjeti i rješavati potrebe kupaca, te koristi tehnologiju kako bi osigurala najbolji kvalitet proizvoda i priuštila prihvatljivu cijenu svojim kupcima.
Danas, TredA čini život potrošača lakšim sa Blenior i Remove brendovima i obezbjeđuje da oni budu dio ugodnog procesa depilacije..(izvor).


Za početak isprobala sam kremu za depilaciju Blenior i super mi se pokazala, kao i druge dve. Zajedničko za sve kreme je to što dolaze u pakovanju sa lopaticom za uklanjanje dlaka, što se koriste na isti način i što zaista daju dobre rezultate, a za mene još bitnije što nema ojeda nakon upotrebe.









Kreme su zaista nežne prema koži, mogu da se koriste za noge, ruke pa čak i za ispod pazuha. Namaže se sloj kreme na područje koje želite da depilirate, sačeka se određena minutaža koja je uvek navedena na pakovanju, i zatim se sa lopaticom uklone neželjene dlačice, potpuno bezbolno. Nakon toga tretirano područje trebalo bi isprati mlakom vodom. Svakako pre same depilacije po uputstvu trebalo bi da testirate kožu 24h pre same upotrebe.






Ako se ja pitam meni više odgovaraju trake jer prave manje nereda i obave svoj posao brže a efekat glatkih nogu traje par dana duže, u mom slučaju. Gore na slikama možete pogledati i postupak uklanjanja dlačica kremom.






Proizvod koji je svakako vredan pažnje i pomena je ova olovka sa voskom. Postoji u tri varijante: za gustu i jaku dlaku, za normalnu dlaku i za osetljivu kožu.

*Specijalno dizajnirana za obrve i područje oko usana, Retouch Pen omogućava veoma jednostavno oblikovanje obrva.
To je inovativni proizvod od pravog pčelinjeg voska, koji vam omogućava da ga primjenite kad god i gdje god želite na brz, jednostavan i efikasan način.
Retouch Pen možete nositi gdje god idete i riješiti se dlaka na licu u par minuta, jednostavnom primjenom. (izvor).



*Bezbolno! Praktična i zabavna metoda depilacije intimnih područja.

Brazilski bikini vosak je ekskluzivno dizajniran i posvećen intimnom području, sa nježnom formulom i prakričnom primjenom.

Uključujući "4 različita šablona za bikini zonu" i špatula za oblikovanje, sa voskom koji se može zagrijavati u svakoj pećnici. Remove Brazilian Bikini će vas učiniti sretnim i sigurnijim. (izvor).








Moram priznati da ovaj proizvod još nisam isprobala, čuvam ga kada počne sezona kupanja, po svemu što sam pročitala o njemu, još kako obećava dobre dugotrajne rezultate :).





U svom bogatom asortimanu proizvoda Remove depilacija Srbija nam nudi i papire za depilaciju, kao i maramice za ublažavanje bola pre depilacije.





To bi bilo sve za sada, nadam se da ću u budućnosti isprobati i novitete ovog divnog brenda pa ih predstaviti na blogu kao i ove divne proizvode koje sam dobila da isprobam i uživam u njima.

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Remove Depilacija Srbija i zvanični sajt http://remove.ba/index.html.  Ceo asortiman možete pronaći u Lilly drogerijama koliko sam ja upućena.

Kako Vam se čine svi ovi proizvodi i da li ste već neki isprobali, kakvi su vaši utisci?

2 коментара:

  1. Jesi probala onaj za bikini zonu? Bas me zanima kakav je.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesam pre mora 3 dana , bila sam mirna ukupno 10 dana ono baš skroz, bolelo je malo, čak i mene ali ništa posebno da ne može da se izdrži :).Najbitnije da mi se koža nije upalila.

      Избриши