"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 28. август 2014.

Moj FIT doručak


Jedan ukusni i lagani post drage moje dame,plus predlog zdravog i hranjivog doručka. Nestle Fitness žitarice od celog zrna i Fit effect jogurt sa NULA posto mlečne masti (da,da dobro ste pročitali).

Fitness žitarice sadrže nizak nivo masti i čak 7 vitamina i minerala. Pakovanje je od 250 g,a kalorijska vrednost na 100 g je 368 kcal. U ponudi imaju i druge ukuse kao što su žitarice sa voćem, sa čokoladom, sa tamnom čokoladom, sa medom. Takođe tu je i čuveni Fitness 14dnevni program,za koji preporučuju da ga konzumirate umesto doručka i večere i garantuju za 14 dana manji obim struka.
Iskreno ja uzimam samo ove sa slike, najpovoljnije su mi još često budu i na akciji, mada probala sam i ostale naravno. Ukus je fantastičan, hrskav, i dugo mi pružaju osećaj sitosti a daju potrebnu energiju. Ponekad dodam i šaku brusnica, čisto da promenim ukus. Cena po kojoj ih kupujem po većim marketima je oko 180 dinara.


Fit  + effect jogurt (sagorevač masti) je sastavni deo svakog mog doručka nebitno dal jedem žitarice ili bilo šta drugo, ali u ovoj kombinaciji ga najviše volim. Ne koristim ga u svrhu sagorevanja masti jer nisam sigurna ni dal ih imam ali mi ovaj jogurt izuzetno prija na moju veliku radost jer do sad nisam mogla mnogo da konzumiram ovaj napitak jer mi je smetao za želudac, a ovaj mi prija. Pretpostavljam da je to zato što ima 0 posto mlečne masti, a opet nije ni redak ni neukusan, naprotiv. Pakovanje je samo po sebi primamljivo jer ja volim sve nijanse pink i ljubičaste boje, sada čak imam i majicu u tonu. Cena po kojoj ga kupujem je oko 70 dinara.
Šta kažu proizvođači:
Klinički je dokazano da redovna konzumacija jogurta Fit + Effect, dovodi do smanjenja telesne težine, obima u struku i procenta masti u organizmu.
Fit + Effect jogurt sa 0% mlečne masti omogućava Vam da se osećate i izgledate dobro zahvaljujući sinergijskom dejstvu koenzima Q10 i L-Carnitine-a koji na prirodan način pretvaraju masti u energiju.



Šta god ko rekao ja ovaj jogurt obožavam i nastaviću da ga pijem svaki dan, a sad odo da doručkujem, prijatno :)


3 коментара:

  1. Ove žitarice i ja obožavam, samo ih ja jedem s mlijekom i kupim u rinfuzi malo grožđica, brusnica, oraha, sušenih banana i ubacim unutra. Odličan doručak!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista su preukusne i same da uzmeš da ih grickaš onako :) To sa voćkama je super isto,mada ja pretežno brusnice u zadnje vreme tamanim :)

      Избриши