"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 10. септембар 2014.

BabyLove


Verujem da ste svi manje više upoznati za markom BabyLove, koja obiluje mnoštvom proizvoda za negu vaših najmlađih. Međutim sve više po internetu mogu pročitati kako ih odrasli jednako koriste,a ja sam jedna od njih. Iako je šampon iz ove linije nekako najpoplurniji,meni nije odgovarao pa zato o njemu neću ni pisati. Na mom spisku nalaze se BabyLove balzam za kupanje, BabyLove kupka i BabyLove krema za zaštitu lica od vetra i hladnoće, to je svakako proizvod koji obavezno trebate nabaviti pred zimu.


Babylove krema za zaštitu lica od vetra i hladnoće-sadrži ulje badema i pantenol. Bez boja i konzervansa i bez mineralnih ulja. Nema životinjskih sastojaka i dermatološki je ispitana.
Krema obrazuje zaštitni film koji pouzdano štiti od vlage, vetra i hladnoće. Idealna je kako za decu tako i za odrasle sa osetljivom kožom lica. Pantenol čuva prirodnu ravnotežu kože i čuva je od isušivanja. Pakovanje dolazi u tubici od 75 ml.
*Ovu kremicu sam otkrila prošle zime i nakon prve upotrebe nisam više izlazila bez da je namažem. Većinom sam je koristila kao podlogu za tečni puder ili neku toniranu kremu. Nanela bih je u tankom sloju, sačekala da je koža upije i zatim namazala preko nešto od pomenutog. Zaista mi je štitila lice od vetra i hladnoće,jer inače imam burne reakcije na zimu, koža lica kao da mi puca i pojave se kapilari, plus se nenormalno suši i peruta. Ova kremica mi je dosta pomogla u vezi sa tim pa sam brže bolje nabavila jednu i za ovu zimu koja nam kuca na vrata.




Babylove opuštajuća kupka-sa eteričnim uljem lavande,bez boje i konzervansa, bez parafinskih ulja, bez sapuna, PH neutralno. Nema životinjskih sastojaka i dermatološki je ispitana. Neguje osetljivu bebinu kožu. Prijatan miris lavande pomaže da beba lakše zaspi. Pogodna je i za odrasle sa osetljivom kožom. Pakovanje dolazi u bočici od 500 ml.
*Otkad sam ja otkrila ovu kupku ja bez nje ne mogu, iako je kupka ja je koristim za tuširanje (jer nemam kadu). Nanesem malu količinu na moju pufnu za kupanje, kupka prelepo peni i još lepše miriše i eto meni uživancije. Moram vam priznati da je koristi i moj muž. Pakovanje je veliko i zaista dugo traje, i ne znam kako deluje na bebe jer nažalost nemam svoju ali na mene baš deluje umirujuće i opušta me a koža uživa u njoj. Sa vremena na vreme koristim neki gel za tuširanje, da promenim ali opet se vratim svojoj kupkici.



Babylove balzam za kupanje-takođe dolazi u pakovanju od 500 ml. Sadrži pantenol, vitamin E i hranjive prirodne sastojke. Blaga nega bez boje,bez sirovina na bazi mineralnih ulja, bez sirovina životinjskog porekla, bez sapuna,PH neutralan. Sadrži 1/3 bebi losiona, i dermatološki je testiran. Pantenol štiti kožu od isušivanja,vitamin E neguje i umiruje kožu. Pogodan je kako za decu tako i za odrasle.


Ovaj balzam za kupanje mi ima skoro isti efekat kao i gore pomenuta kupka, samo što nakon upotrebe ovog proizvoda imam osećaj kao da sam koristila i gel za tuširanje i mleko za telo, nešto poput sad ovih modernih proizvoda za negu tela pod tušem. Koža je glatka, meka, baš kao bebina, miris predivan, vraća u detinjstvo. Svi koji imaju osetljivu kožu ili su u potrazi za kvalitetnim stvarčicama za kupanje ili tuširanje imaju moje iskrene preporuke za ove proizvode. Komplet od sva 3 proizvoda mislim da sam platila oko 750 dinara možda malo jače, sve zavisi od akcija u prodavnicama DM-drogerije Srbija.



*Ova palmica koju ćete često moći da viđate na mojim fotkama je poklon za prvu godišnjicu tada još veze sa mojim sadašnjim suprugom i tako sam odlučila da mi ona bude pomoćni model u stvaranju kreacija za postove :)

Da li ste probali nešto iz ovog baby asortimana i kako ste vi zadovoljni?

16 коментара:

  1. Koristimo babylove proizvode i prezadovoljni smo njima!

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo su odlični proizvodi, ne samo za djecu. Godinama ih kupujem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sada si me još više ohrabrila da ih koristim jer znam da se razumeš u kozmetiku ,hvala za komentar :)

      Избриши
  3. Baby love šampon koristim već 2 meseca i prija mojoj koži, nisam imala nikakve nuspojave. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnoge devojke ga koriste i super su zadovoljne a vidiš meni šampon ne godi,tj. imam osećaj kao da mi uopšte ne opere kosu,al sam zato za kupkama luda :)

      Избриши
  4. Ja sam za sada isprobala samo šampon i nije mi odgovarao na kraju, kupke nisam...a vidim da ću morat kad ih svi tako hvale!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najzad da nekom ne odgovara šampon baš kao i meni :) A kupku probaj obavezno garantujem da se ne možeš pokajati,ako ništa bićeš opuštena nakon kupanja sa kupkom od lavande :)

      Избриши
  5. Moja dobra stara ekipa <3 Jedino mi je krema komedogena za lice ali savršena za vrat, dekolte, ruke...

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala ti na ovoj objavi,na nozi mi se pojavila neka alergija pa mi je lekar preporucio da bas upotrebu ovi proizvoda,kaze da su se pokazali izuzetno dobri za osetljivu kozu,znaci moram mu verovati,posto si ti vec isprobala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slobodno Tatjana uzmi ove proizvode i nemoj brinuti,i moj muž se često ospe po nogama i to se baš upali i tada i njega kupamo ovim kupkicama i nije bilo dodatnoh problema ali ti svakako ne nanosi direktno na to područje ništa i uzmi kremicu neku,ima 2,3 baš dobre,o jednoj sam pisala u Top Ten postu pa čitaj :)

      Избриши
  7. osim sampona koji nikome kod kuće nije odgovarao nisam vise nista probala

    ОдговориИзбриши
  8. Fan sam ove kolekcije,obozavam sve proizvode jer su dobri i pristupacnih cena. Koristim uglavnom za dete.

    ОдговориИзбриши