"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 16. септембар 2014.

BIOMELEM-šampon i balzam na bazi meda


Kao što već znate koristila sam Biomelemov Revitabion sprej o kojem sam pisala već (klik) i bila prezadovoljna njegovim delovanjem,pa je tako kompanija odlučila da me počasti sa ova dva proizvoda za negu kose, pa nakon testiranja donosim vam i svoje utiske.


Biomelem šampon regeneriše oštećenu kosu.Sadrži med, minerale, vitamin A,B kompleks, PP,C,E i pantenol. Koristi se i u svrhu borbe protiv peruti a ako imate seboreju ili vas muči opadanje kose ovaj šampon se preporučuje u kombinaciji sa već pomenutim Revitabion preparatom.

Što se ovog šampona tiče osvojio me je na prvo pranje, već nakon prvog šamponiranja, lepo peni što ja volim,temeljno pere kosu i obuzme vas prijatnim mirisom, iako ja po navici uvek šamponiram dva puta, a tada je efekat još bolji a miris intenzivniji. Nisam imala problem peckanja temena, niti bilo koji drugi, što mi se nekad ume pojaviti kod promene šampona. Nakon ispiranja kose osetila sam osećaj svežine, dakle odmah sam znala da mi ovaj šampon odgovara. Otkriću vam i šta mi se najviše dopada kod ovog šampona - to što se miris zadržao u kosi čak i treći dan nakon pranja, što mi se retko sa kojim desi a mnoge devojke pate za tim zar ne? Povodom toga definitivno ću nastaviti da ga koristim.

 Šampon dolazi u pakovanju od 200ml, rok upotrebe mu je 3 godine a evo i sastojaka:







Biomelem balzam za najlepšu kosu(kako piše na ambalaži) sadrži med,jojoba ulje,maslinovo ulje,vitamin E, regeneriše oštećenu kosu i štiti kosu od štetnih spoljnih uticaja i olakšava raščešljavanje.Na opranu vlažnu kosu nanese se dovoljna količina balzama i ostavi se da deluje 1 minut a nakon toga se kosa ispere.

Biću skroz iskrena mene ovaj balzam nije oduševio nikako na prvo pranje, kako imam jako gustu i jaku kosu a kad je mokra sklona je talasanju, ovaj balzam sam stavila jednom punu šaku onako, pa osetim ne omekšava mi kosu,pa još malo pa opet još malo,držala sam oko minut, dva i isprala, i dalje mi nije omekšao kosu, a sa raščešljavanjem sam imala velik problem sva se umrsila, dok je moja majka koja inače ima tanku svilenu kosu bila oduševljenja, bukvalno su joj prsti prolazili kroz mokru kosu nakon upotrebe ovog mednog balzama. To je još jedan dokaz da nam nikako svima ne mogu odgovarati isti proizvodi jer je svako od nas drugačiji pa tako i naša kosa, koža, nokti. Međutim posle treće upotrebe sam i ja već počela lakše da raščešljavam moju kosu, vrlo je moguće da je bilo potrebno malo vremena da kosa odgovori na hranjive sastojke, jer ja većinom stavljam masku za kosu samo na krajeve nakon šamponiranja i to tako godinama. Kod ovog proizvoda takođe me je miris najviše oduševio,celim kupatilom se širi i satima nakon pranja kose.

Bočica takođe dolazi u pakovanju od 200ml,a sastojke vidite na slici dole:



Svakako uglavnom imam samo pozitivne komentare,i upravo zato sam pustila malo vremena da prođe, kako bi i balzamu dala svoju šansu da se dokaže i nisam se pokajala, mada verujem da bi mi svakako neki drugi mnogo bolje odgovarao a ovom će se moja mama radovati jer njoj odgovara u potpunosti, a ja ću nastaviti postragu za onim pravim. Preporučujem ga svim devojkama koje imaju tanku, svilenu i lomljivu kosu mislim da bi im super odgovarao,naravno ne tvrdim ništa nisam stručnjak.
Sve proizvode možete pogledati i na sajtu  Biomelem, i detaljnije proučiti ceo asortiman.
Imate li vi neka iskustva sa Biomelem proizvodima?
Naravno palmica je opet tu :)


*PR uzorci



15 коментара:

  1. Iskustvabsa Biomelem samponima niti balzamom nemam. Volela bih da ih probam ali do sada nisam imala prilike.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj obavezno,pogotovo ako imaš osetljivije teme glave ili perut,ili problem sa masnim temenom kao ja,šampon tu pomaže makar meni,a cene su im vrlo pristupačne moram priznati.

      Избриши
  2. Nazalost,ni ja nemam iskustva sa ovim proizvodima,mada je moj sestric bas zahvaljuci ovom samponu izgubio perut koji je imao u ogromnim kolicinama.a cini mi se da mu je i kosa sjajnija,pa bih i ja volela da probam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako se odlučite da probate,javite nam vaša iskustva,ima još mnogo raznovrsnih šampona pa svako može pronaći neki za sebe :)

      Избриши
  3. Htela sam da probam ali nisam,sledeci put cu uzeti jedan, posto stalno menjam sampone za kosu :)

    ОдговориИзбриши
  4. Super post! Nisam do sada probala Biomelemove proizvode, ali bih volela :). Ako sam dobro razumela, taj šampon je dobar za kosu koja je sklona brzom mašćenju korena, a krajeve neguje? Jer se meni to upravo dešava :(... Na jesen mi kosa i koža načisto polude :/...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga :) Dobro si razumela ,šampon pomaže kod tih problema kao i problema sa pojavom peruti,jedino ako je perut jača ili upornija koristi se u kombinaciji sa Revitabion sprejom koji je odličan,provereno,za sve vrste problema na koži glave ,a pomaže i kod opadanja kose jako dobro :)

      Избриши
  5. Ovog nema kod nas,ali svakako vrlo primamljivo izgleda i zvuči :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo bi volela da mogu da ti spakujem onako jedan lep paketić od srca i pošaljem ti svega što nemaš dostupno,s obzirom kolko te pratim dugo i znam tvoju ljubav prema kozmetici ,i ako nekad dobijem na loto,bingo ili slično,računaj na to :). I ja tako gledam u mnogo stvari kojih ima kod nas ali su meni nepristupačne hehe :)

      Избриши
    2. Hvala ti draga, ti si tako dobra osoba da bi sve napravila za drugoga!

      Избриши
  6. Koristila sam ranije Biomelem šampone i ovaj balzam, bili su mi dobri, ali sam onda htela malo da promenim... Meni je ovaj balzam bio solidan, koliko se sećam, lepo je mirisala kosa. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Miris je fenomenalan i baš se dugo zadržava u kosi to me je oborilo sa nogu najviše :)

      Избриши
  7. Meni su odgovarali, balzam pogotovo :) Imam jako tanku i svilenu kosu, mala kolicina balzama savrseno deluje, cak imam problema ako nekad u zanosu stavim malo vise jer mi brzo umasti kosu. Ziv dokaz da nismo svi isti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da sam bila u pravu oko procene da bi više odgovarao baš za tvoj tip kose,i super što ti odgovara jer je zaista fenomenalan,i sastojci i miris :)

      Избриши