"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 3. септембар 2014.

Garnier proizvodi koje redovno koristim


U mom postu pod nazivom uvodna reč pročitali ste da volim Garnier proizvode,a ovo su neki koje redovno kupujem i rado koristim,proizvodi koji mi odgovaraju.
Tu je šampon za kosu Citrus detox protiv peruti za masnu kosu,ranije sam koristila isti taj u zelenom pakovanju,ili bar mislim da je isti jer poslednji put nisam ga našla već samo ovaj u plavom.Zatim tu je BB krema nijansa medium,stik Mineral InvisiCalm,i mleko za skidanje šminke na bazi grožđa.


Garnier BB kremu sam uzela čim je izašla samo nije bila ova aniti-agening nego obična,razliku iskreno ne vidim ali mi nije ni važno jer mi obe savršeno odgovaraju u nijansi medium.Toliko se lako i lepo razmazuje,a moje lice je obožava,hirdrira ga,lice se ne sija i nemam osećaj maske.Koristim je svakodnevno već duže vreme i svakako ću nastaviti do daljnjeg.Cena po kojoj sam proizvod kupila je oko 600 dinara.

Garnier Essentials Grape water za normalnu i kombinovanu kožu sam uzela na svoju ruku onako da probam,privuklo me pakovanje i samim tim što me Garnier uglavnom još nije razočarao.Koristim ga svako veče za skidanje šminke i mogu samo da ga hvalim.Skine svu šminku čak i onu dugotrajnu.Koži prija i ne smeta mi čak ni za oči koje su mi posebno osetljive.Lice je  meko,nežno i zadržava neodoljivi miris grožđa.Ovaj proizvod sam platila oko 500 dinara.


Garnier mineral deodorant InvisiCalm post depilation-bez alkohola,bez parabena da odmah napomenem.Ne ostavlja bele tragove na odeći,al zato ostavlja tragove na koži ispod pazuha,i to one lepe,prijatne,mirisne koji traju čitav dan.Ja sam ovim stikom prezadovoljna i nakon dugo lutanja i traženja našla sam neki koji mi u potpunosti odgovara jer imam osetljivu kožu pazuha sklonu perutanju.Cena po kojoj sam ga kupila oko 250 dinara.

Garnier Citrus detox šampon protiv peruti mi je broj 1 šampon u tu svrhu.Svaki put kad osetim malo peruti,svrab i pojačano mašćenje temena ovim šamponom to uspešno saniram i što mi je najvažnije razultati nisu vidljivi samo tokom upotrebe nego i neko vreme nakon potrošene bočice.Lepo i temeljno pere kosu,prelepo i sveže miriše na limun,i ne iritira mi teme glave.Kao što sam gore spomenula ranije sam koristila neki u zelenoj bočici zakođe sa limunom protiv peruti al zadnji put sam naišla na ovaj,cena mu je bila 335 dinara.


Za kraj sam ostavila ovaj čudotvorni proizvod Garnier body tonic firming hydrating lotion sa kojim sam oduševljena a to mišljenje deli i moja mama.Ima predivan miris limuna koji je intenzivan i dugo traje,zatim odmah nakon mazanja imate osećaj zategnute kože ali ne onaj neprijatan,a kao krajnji rezultat bi zaista trebao da deluje na zatezanje kože,učvršćivanje a da u isto vreme pruža i neophodnu hidrataciju.Ovaj proizvod poslednji put sam platila oko 500 dinara.

Od Garner proizvoda probala sam još  i rado koristila njihove maske za kosu koje su mi savršene,mleko za telo "7 days" sa aloja verom,probala sam Pure active tonik protiv akni,nepravilnosti i crvenila kože ali iskreno on mi ništa nije pomogao čak mi je malo iritirao lice dodatno.Volela bih još mnogo da probam,pa ako se to desi pisaćemo još na tu temu.
Kakva vi imate iskustva sa Garnier proizvodima?

6 коментара:

  1. Ja takođe koristim njihovu BB kremu i prezadvoljna sam :). Pored toga, koristila sam još i šampone i regeneratore.

    ОдговориИзбриши
  2. Bb krema mi je upropastila lice :( jedino što koristim trenutno a da je Garnier je onaj žuti balzam sa avocadom i shea butterom i obožavam ga :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E svašta,baš mi je žao,ali to je samo dokaz koliko smo sve različite,pa zato i tržište obiluje mnoštvom proizvoda kako bi svaka od nas našla nešto za sebe.Nadam se da ti se lice oporavilo :*

      Избриши
  3. Koristila sam i koristi dosta toga od Garnijera,i zadovoljna sam rezultatima,jedino mi bola za kosu nikako ne odgovara ,brzo se ispere,a je imam sedih koji brzo dodju do izrazaja,samo moram priznati da si me dosta ohrabrila,pa razmisljam da i ja pocnem da pisem o svojim problemima kojih imam napretek,pa se mozda nadje neko sa slicnim,da bar razmenimo misljenja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za sve što u životu želiš da radiš onako zaista iz srca i duše ti radi,tu nema prepreka,samo moraš biti sigurna da zaista to želiš i možeš,nikad se ne zna. Inače Garnier i Nivea su mu bili najbolji izbor u svemu dok nisam otkrila Bioten,ali neke roizvode ne menjam nikako.

      Избриши