"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 11. септембар 2014.

My first GIVEAWAY


*ova slika je skinuta sa neta


Blog je napunio mesec dana i za to kratko vreme sam zadovoljna brojem pregleda iako se ne razumem u te statistike.Kako pišem za svoju dušu i iz duše tako sam se i odlučila za jednu malu skromnu nagradnu igru,ipak je prva i sama je sponzorišem.Poželela sam da obradujem nekog makar malom sitnicom a u isto vreme da malo reklamiram svoj blog(iskrenost je vrlina),kako su i teme malo raznovrsnije a ne samo "bjuti" karaktera tako on teže i dolazi do novih pratilaca ili komentara ali ja imam strpljenja i uživam u ovom što pišem,već sam u jednom postu rekla da mi je ovo donelo samo radost i da se osećam mnogo rasterećenije što mi je svakako neophodno u bitkama koje bijem :)

A sada uslovi za učestvovanje :

1.Like na FB stanu bloga ako već niste i zapratite me na Blogovinu ,kao i na G+(imate sve sa desne strane bloga prečice,nije obavezno ali bilo bi mi drago)

2.U komentarima ispod ovog posta obavezno mi napišite iskreno mišljenje o blogu za sada kao i koji vam je omiljeni post i zašto,samo iskreno,kao i o čemu bi voleli da čitate.Primam sugestije,kritike,pohvale,apsolutno sve.

3.Podelite na FB ovu objavu javno i dole u komentarima ovog posta napišite pod kojim imenom pratite,kopirajte mi link objave, kao i vašu mail adresu.U slučaju da neko ne želi javno da ostavlja podatke,neka u komentaru napiše odogovore na pitanja i inicijale,a podatke nek piše u inbox stranice ili mail bloga(srecajezdravlje@gmail.com) sa naznakom za Giveaway.Nepotpune prijave neću uvažiti!Takođe svi koji budu pisali da baš njih izvučem ili kukali ili me zapitkivali nakon završetka kad će proglašenje biće diskvalifikovani.Možda zvuči strogo ali samo tako je fer play a ja samo tako igram.

DOPUNA:Pošto neki od vas ne umeju ili ne uspevaju da ostave komentar na blogu,odradite sve korake i ostavite komentar ispod  POSTA za Giveaway na FB stranici,dakle podela objave,like stranice,folow na blogovin i g+(nije obavezno),i komentar o blogu,mišljenje,sugestija,kritika,kao i mail na koji ću vas kontaktirati ukoliko vas random izvuče!

Nažalost nagradna igra važi samo za Srbiju jer nisam u mogućnosti da plaćam poštarinu za susedne zemlje koja je baš skupa.Ako nekad blog zaživi i nađe neke sponzore vrlo rado ću organizovati nešto za sve čitatelje.Pobednika će izabrati random,i biće obavešten na mail adresu koju ostavi,ukoliko se ne javi za 48h biram novog.

A sada nagrade :)






Rekla sam već da je poklon skroman ali i najmanja sitnica nekom može da ulepša dan,makar je to slučaj kod mene.Ovo je mali znak pažnje od mene vama koji čitate moje ne uvek vesele i lake postove,koji mi dajete podršku na samom startu i početku koji je uvek u svemu zaista najteži nevezano o čemu se radi.

Paketić sadrži:
-Don Juan ruž nijansa 50(onako nešto na bordo crvenkasto)
-Don Juan nail stars 175 -lak za nokte
-Don Juan rumenilo nijansa 28
-Unikatne minđuše ručno rađene u obliku srca
-Testeri

*Svi proizvodi su novi,nekorišćeni i kupljeni u svrhu nagradne igre,a testeri su mali bonus.U slučaju nekih oštećenja prilikom transporta do dobitnika,ne snosim odgovornost !



Nagradna igra trajaće mesec dana dakle od danas 12.09.2014 do 12.10.2014,a pobednika ću izvući čim pre stignem,pa šta kažete igramo li se?

Završeno !!! Pobednica je Ljubilica by Staša M ,čestitam :)

57 коментара:

  1. Ne znam da li sam sve odradila ba kao sto treba ali se nadam da jesam.
    Blog je super,vredna si i radna. Dosta pises i nadje se tema za svakog.
    Najvise volim da citam potove vezane za zdravlje,jer stvarno mislim da je zdravlje najvece bogatstvo. Samo ko nije bio bolestan ne moze da shvatikoliko zdravlje znaci. Postovi vezani za zdravu ishranu.
    I previse blogova je vezano za kozmeticke proizvode.
    Zelim ti puno uspeha u daljem radu.
    Pratim te na fb kaoTatjana Stanišić
    tatjanastanisic77@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno i mnogo mi je drago da tako misliš i nadam se da ćemo zajedničkim snagama što više žena pokrenuti da što više vode računa o zdravlju kroz još mnogo raznih textova.Tačno je da "sit gladnom ne veruje" ali mislim da smo na dobrom putu i da se sve više žena okreće zdravijem načinu života.
      Prijava je uspešna,redni broj 1,srećno !

      Избриши
  2. FB - Marie Ilic
    https://www.facebook.com/marie.ilic.9/posts/470442653092871
    GFC - marie ilic
    Bloglovin - marie ilic
    masacz48@gmail.com
    Blog je odlican, raznovrsne teme, za svakog po nešto. Izdvojila bih recenziju Bioten proizvoda, koje do sada nisam koristila, a vidim da su vrlo popularni u poslednje vreme. Puno srece u daljem radu!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno i nadam se da ćete uskoro probati nešto od Biotena i sugurna sam de ćete biti zadovoljni .
      Vaš redni broj je 2,srećno !

      Избриши
  3. Draga moja, drago mi je da si se odlučila da pokreneš blog, a još draže što si uspela da postigneš super uspeh za kratak vremenski period.
    Neću učestvovati, ali svima želim punoooooo sreće :) :*

    ОдговориИзбриши
  4. FB/BL/G+ : Jovana Veljkov
    Mail: jovanaveljkov@hotmail.com
    FB post: https://www.facebook.com/jovanaveljkov/posts/562816670513288
    Twitter post: https://twitter.com/JovanaVeljkov/status/510443792256614401

    Pre svega hvala ti na malo drugacijem blogu!!! Kozmetika jos malo pa iskace ljudima iz frizidira :) A zdravlje smo nekako, na nasu zalost, zapostavili. Novi trendovi nalazu "zdravu" ishranu i fizicku aktivnost, ali koliko smo mi stvarno tome posveceni shavtimo tek kada nas lose zdravstveno stanje satera u cosak. Veruejm da je emotivno tesko sa licnim iskustvom izaci pred svet i reci bilo sta, i zato ti skidam kapu. Radujem se buducim postovima i za sada nemam omiljeni, nekako pronalazim i sebe i meni drage ljude kroz svaki post. Kao sto rekoh drzim fige i samo napred ovim tempom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Jovana,pošto znam da voliš blogove kao i kozmetiku mnogo mi je drago da te interesuje nešto i ovog tipa i da ti se dopada.Teško jeste ,nije da nije,ali nakon decenije borbe sa zdravljem očvrsneš u svim pogledima.Kako volim da pišem a blogovi na sreću pružaju tu mogućnost spojila sam lepo i korisno,možda ima težih tema i tek će biti ali to je sve život!
      A sada tvoj redni broj je 3,srećno :)

      Избриши
  5. Fb/Bl: Desanka Savic
    G+: Daca Savic
    dsavic16@yahoo.com
    https://www.facebook.com/desanka.savic.1

    Tek sad sam se priključila tako da još uvek ne mogu da dam objektivno mišljenje o blogu. Dopada mi se post o Bioten proizvodima. I sama koristim zeleni gel za umivanje.

    ОдговориИзбриши
  6. Tek od skoro sam pocela da citam tvoj blog,najvise mi se svidja post koji si pisala o endometriozi,sad sam sve proctala,svaka cast na hrabrosti i svemu.
    Pratim te putem fb,bloglovina i g+ pod istim imenom kao Suzana Sakovic
    ledenod@gmail.com
    Puno srece u daljem blogovanju :*
    Evo link od podele: ohttp://srecajezdravljee.blogspot.com/2014/09/my-first-giveaway.htmld
    Volela bh da pises postove o svojoj nezi kose,lica tela,volela bih da vidim tvoju make up kolekciju i kozmeticku i volela bih da napises post o tvojim omiljenim proizvodima :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno prvo na lepim rečima i podršci,i drago mi je da ti se dopada post baš o zdravlju,a sve ovo što si nabrojala ,biće,imam u planu :)
      Tvoj redni broj je 5,srećno :)

      Избриши
  7. Neću se igrati, jer sam se prijavila za keksice :D
    Ali cu svakako podeliti objavu o nagradnoj igri na svojoj stranici :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zašto da ne,uvek je bolje imati duple šanse :) Ako se predomisliš javi ova igrica traje još dugo,hvala za reklamicu i komentar :)

      Избриши
  8. FB - Danijela Dackica Zdravkovic
    G+ -Danijela Zdravković
    Blogovin - Dackica
    Mail - danijela_zdravkovic@yahoo.com
    Podelila sam na FB-u,ali iz nekog razloga ne mogu da iskopiram taj link. Objava je javna,pa može da se proveri.
    Blog je super i pravo osveženje u moru klasičnih blogova o modi i kozmetici. Mislim da olako shvatamo zdravlje i o njemu na žalost brinemo tek kada je narušeno ili kada ga izgubimo.
    Rado bih čitala o prirodnim lekovima i iskustvima vezanim za njih. I naravno sve savete kako održati organizam zdravim i jakim. ;)
    Lep pozdrav i uspeh u daljem radu i blgovanju...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na lepim rečima,i podršci,znači mi mnogo,a svakako će biti postova o svemu navedenom a naročito o alterantivnoj medicini koju i sama praktikujem zadnje 3 godine.
      Prijava je uspešna,tvoj redni broj je 6,srećno :)

      Избриши
  9. Proizvodi su primamljivi,a i kvalitetni,a vlasnica bloga nadasve iskrena,na tome svaka cast,veliki pozdrav Tatjana Petrovic,tatjanariba@gmail.com,a sto se bloga tice stvarno je dobar

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Tatjana na lepim rečima :)
      Redni broj 7,srećno :)

      Избриши
    2. Tijana, moram ti priznati da mi je tvoja objava(urinarni problemi)stvarno bila od pomoci,i na tome ti iskreno hvala,primecujem da mi je vec malo bolje,a pruzila si mi i psihicku podrsku,sto mi je mozda jos vise znacilo,i tvoja objava me bukvalno naterala da reagujem.

      Избриши
    3. Tatjana hvala ti puno i mnogo mi je drago da pročitam da je nekom moj tekst pomogao,da je nekom moje lično iskustvo pomoglo da reaguje,puno hvala na lepim rečima,ovo zaista znači mnogo. Molim te samo da podeliš objavu o nagradnoj igri javno(public), kako bi učestvovala u izvlačenu :)

      Избриши
    4. Nadam se da sam podelila javno,ili jos uvek nisam,odgovori mi molim te,bas me zanima.

      Избриши
    5. Jeste Tatjana najzad je sve odrađeno kako treba,srećno :)

      Избриши
  10. Pratim, negde kao Ana Stancev, a vrv preko g+ pi[e Anin Avon Kutak, nisam sigurna. :)
    Evo objava https://www.facebook.com/Stanchi/posts/10152662121619351
    aninkutakbg@gmail.com Ana Stancev

    Dopada mi se što pišeš o zdravlju, nekim korisnim stvarima i što je tvoj blog drugačiji, po meni pravo osveženje. :) Nemogu izdvojiti jedan post jer sam sve čitala vrlo pažljivo. Volela bih i dalje da nastaviš da pišeš u smeru zdravlja, preparata koje koristiš, o plodnosti, važnosti odlaska kod ginekologa....a naravno i o kozmetici u slubi zdravlja. samo napred. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Ana za podršku i drago mi je da ti se dopada :)
      Prijava je uspešna,redni broj 8,srećno :)

      Избриши
  11. Cao, Tijana :)
    Htela bih da ti kazem da sam blog pocela od skoro da pratim, ali kada sam pregledala tvoje ranije postove bila sam stvarno zadovoljna jer pises iskreno i o stvarima koje i mene zanimaju. Mogu reci da mi je omiljeni post bio "Moj FIT dorucak" jer vec duze vreme trazim tako nesto, posto uglavnom preskacem dorucak jer nemam vremena, a ovo je super jer ne treba mnogo vremena da se spremi, cini me fit, a i zasiti me :)
    Kad smo vec u ovoj FIT prici, volela bih da na primer napravis post o nekim vezbama koje isto tako ne iziskuju dosta vremena, ali nas cine zategnutim :)
    Na FB te pratim kao Katarina Nails, (nisam znala kako da ti iskopiram link objave, ali sam podelila na zidu), a moj email je katarinanails018@gmail.com
    Pozzzz :) ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na lepim rečima i drago mi je da ti se blog dopada.Pošto sam iskrena biću i ovaj put-ja ne vežbam niti sam ikad,ali ću se potruditi da nešto saznam o tome i posvetim jedan post,ja nekako sve regulišem samo ishranom,ranije sam plivala dok mi je zdravstveno stanje dozvoljavalo :)
      Prijava je uspešna,tvoj broj je 9,srećno :)

      Избриши
  12. Posto te pratim od skoro, nisam mogla procitati puno tvojih postova. Ali vidim da pises o zdravlju i to mi se svidja, jer ima puno toga zanimljivog da se procita kao i puno saveta koji se mogu primeniti. Nastavi samo tako. :)
    Svuda te pratim pod imenom Milena Jovanovic
    Email: milenajovanovicmima@gmail.com
    Link: https://www.facebook.com/milenabeba/posts/852896264742855?ref=notif&notif_t=like

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno i nadam se da ćeš nadoknaditi propušteno pa ćeš mi drugom prilikom reći šta ti se najviše dopada :)
      Prijava je uspešna a redni broj 10,srećno :)

      Избриши
  13. fb: Jovanka Calija-Skoro, evo linka podele https://www.facebook.com/jovanka.calijaskoro/posts/10201934176635251
    bloglovin i g+ Jelena Skoro, mail jelena2810@hotmail.com
    od skoro pratim blog, svideo mi se post o bioten proizvodima, volela bih da citam vise o prirodnoj kozmetici, i o zdravijoj ishrani:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala,trudiću se da obuhvatim sve to :)
      Prijava je uspešna ,redni broj 11,srećno :)

      Избриши
  14. Blog je yaista odlican jer se ne bavi samo kozmetikom vec obuhvata i neke druge podjednako bitne stvari.Najvise mi se dopaopost o migreni jer i sama muku mucim.
    Svugde te pratim kao Jovana Stankovic
    https://www.facebook.com/jovana.stankovic.501

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Jovana,na te teme ćeš onda imati još dosta toga da čitaš.
      Prijava je uspešna,redni broj 12,srećno :)

      Избриши
  15. Blog je odlican pratim vas i dalje,ljubim vas sve...
    Marina Babovic
    marinababovic8@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  16. Jako mi se dopada tvoj blog,rado te pratim :)

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100008059186070

    Staša Milenkovic (Ljubilica by StašaM)

    tamara.milenkovic95@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  17. Volim tvoj blog jer je drugaciji.Ugl. pises sve sto mene zanima. :D

    https://www.facebook.com/emotionalblack.angel/posts/10202795106743767
    https://www.facebook.com/BudiDobraSnajka/posts/373216046160247

    Yu-Ki Rain/ Snajkina rukotvorina

    snajkinarukotvorina@gmail.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala,to mi je i cilj i težiću da mu ostanem dosledna :)
      Tvoj redni broj je 15,srećno :)

      Избриши
  18. Samo napre i ovako nastavite... Pozic
    marinakrantic@yahoo.com
    FB https://www.facebook.com/marina.krantic

    ОдговориИзбриши
  19. Ja sam bila ubeđena da sam igrala, hahah, kad već nisam dobila keksiće možda ću sad imati više sreće hahah...Znaš sve, šta mislim i šta ti želim <3
    Odoh sad da podelim ovo sa drugima :) Lilly

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Lili valjda sam te zbunila jer sam imala više igrica odjednom(da ne ureknemo) . Tvoj redni broj je 22,srećno :)

      Избриши
  20. Fb,bl : Anita Davis SotiorvJigsaw
    mail: anitajigsaw@gmail.com
    G+ Anita Sotirov
    https://www.facebook.com/anita.sotirovjigsaw
    Svidja mi se se raznosvrsnot postova koje obuhvata blog.
    To sto pored kozmetike mozemo procitati posotve o
    zdravlju i ishrani. O aspektima zivota zene/devojke
    koji su veoma bitni i znacajni.

    ОдговориИзбриши
  21. Fb, bl: Prodaja Oriflame Kozmetike
    Email: oriflamejovana15@gmail.com
    G+ Јована Милићевић
    https://www.facebook.com/jovanaamilicevic/posts/1496921610561365
    Blog je odličan, raznovrstan, sve pohvale, a omiljeni post mi je http://srecajezdravljee.blogspot.com/2014/09/moj-mali-max-factor-kutak.html :)
    Samo nastavi ovako :)

    ОдговориИзбриши
  22. Da se prijavim i ja :)! O blogu: Blog je super, teme koje obrađuješ su jedinstvene, kozmetičke i postove koji se tiču nege pišeš iz svoje duše, na jedinstven način- definitivno iskačeš iz šablona, svaka čast <3.
    FB: Blogo Marija
    G+ Marija Filipović
    Podeljeno: objava je podeljena ovde, nzm kako da ti pošaljem link objave https://www.facebook.com/profile.php?id=100006050718646

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na lepim rečima,drago mi je da se moj trud i različitost prepoznaju,uvek sam nekako "štrčala" od svega i to sam jednostavno samo ja :).Tvoj redni broj je 28,sve je ok za objavu,srećno :)

      Избриши
  23. Pratimo se na FB i Bloglovinu, a na G+ nisam zapratila jer ne koristim G+ :) Na FB sam šerovala objavu pod imenom Teodora Littvay, evo ga i link: https://www.facebook.com/teodora.littvay/posts/10204922288478277
    E-mail: health.alt.blog@gmail.com

    Pišeš o sličnim temama kao i ja, obe u nazivu bloga imamo reč "zdravlje", i baš mi je drago što se povećava broj ljudi koji pišu o takvim stvarima. Pravo je uživanje čitati :) xx

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Teodora,i ja sam tvoj blog otkrila nedavno i bilo mi je drago da nas ima još i iskreno se nadam da takve teme tek čeka neka budućnost :) Prijava je uspešna ,redni broj 29,srećno :)

      Избриши
  24. Pratim vas preko fb stranice i na Blogovinu
    valentinica00@gmail.com
    https://www.facebook.com/valentina.radovanovic.39
    sve vam je super ,kada imam vreme prelistam,procitam,lajkujem

    ОдговориИзбриши
  25. https://www.facebook.com/snezana.nikolic.338
    Blog je odlican,pratim Vas! snezanapb@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  26. Podelila kao Tanja Matejic :)
    Pratim na G+ i Bloglovin-u.
    Sviđaju mi se najviše oni tvoji postovi o zdravlju, potrebno je hrabrosti podeliti sa svima ono kroz šta si prošla. Samo tako nastavi. :)
    tanjamatejic1989@gmail.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Tanja,skupila sam petlju nakon mnogo godina i nikako se ne kajem :). Redni broj 35,srećno :)

      Избриши