"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 14. октобар 2014.

Manna prirodna kozmetika-PREMIJUM PUTER OD MANGA


Pre nešto manje od mesec dana dobila sam ova dva proizvoda na testiranje, na moju veliku radost, jer sam do tada samo čitala o Manna kozmetici i što sam više čitala,moja želja da isprobam makar nešto bivala je jača. A onda dobih jednu malu kutijicu,u njoj ova dva mala slatka proizvoda i pismo koje obara sa nogu, pazite pismo nisam videla od osnovne škole čini mi se, baš sam se prijatno iznenadila. U kutijici je još bio i mali priručnik za upotrebu Manna prirodne kozmetike. Pakovanja proizvoda  možete i sami videti, preslatka, sapun sa sve mašnicom, zaista ugodno i privlačno za svačije oko.

Naredni tekst prekucaću iz priručnika koji sam dobila:
*Zašto da se opredelite za Manna proizvode?
-Zato što vam garantujemo vrhunski kvalitet ,možete biti sigurni u to da se svaki Mannin proizvod izrađuje u strogo kontrolisanim uslovima,a ne uz pomoć jednostavnih i primitivnih kuhinjskih pribora.
-Jer je preduzeće "Manna Natur kozmetikum" vodeće preduzeće na tržištu prirodne kozmetike u Mađarskoj,a godine 2012. je za svoje proizvode osvojilo priznanje Mađarski proizvod istaknutog porekla "Hungarian Quality Product Award". pored toga sve je intenzivnije prisustvo Manna proizvoda i na Nemačkom tržištu kao i na našem.

Prvo što sam isprobala je premijum puter od manga pa slede utisci kojih je mnogo.


Premijum puter od manga(100 % organski puter od manga)-Puter od manga u premijum kvalitetu ne samo što ugađa vašoj koži,nego usporava i njeno starenje,zahvaljujući ogromnoj količini antioksidanata koji se nalaze u njemu. Sem toga jača Vaš imuni sistem, pospešuje rad mozga, ublažava čak i simptome prouzrokovane psorijazom i ekcemom.(izvor Manna sajt).
Detaljnije o ovom puteru možete pročitati ovde (klik).


Ovaj puter je na moju adresu stigao baš u pravo vreme, kada su počele da mi se pojavljuju posle mnogo vremena opet sitne aknice po čelu do korena kose, stotine malih tačkica, ne toliko upadljivih ali na dodir baš dosta izraženih. Mazala sam ono što inače mažem kad moji hormoni luduju imam već rutine ustaljene za te dane ali na ovaj problem to nije delovalo,bar ne ovaj put. Onda sam proučila detaljno za šta se sve ovaj puter koristi i nakon detaljnog umivanja i čišćenja lica uveče, namazala bih to područje puterom u tankom sloju i ostavila preko noći da deluje. Neću vam reći da mi je preko noći pomogao ali ću vam reći da jeste za 3 noći. To treće jutro nakon mazanja putera te tačkice su počele da se povlače a nakon nedelju dana mazanja one su nestale. Nisam mogla da poverujem pa sam nastavila testiranje na drugim poljima, recimo moj muž ima par upornih mitesera koji nikako neće da izađu na površinu i očiste se,mazali smo zaista svašta. Tako sam ja došla na ideju da namažem njemu puter direktno na ta mesta i čudo se opet dogodilo,miteseri su počeli da izlaze na površinu kože,pa tako verujem da će posle nekog vremena upornog mazanja skroz nestati. Još jedna situacija u kojoj mi je ovaj puter pomogao je bila ta kada sam pohovala meso i vrelo ulje mi je prsnulo na ruku što mi se inače često dešava kod pohovanja. Namazala sam puter direktno na to mesto,malo me je peckalo,zatim kao zatezalo kožu a zatim vrlo brzo smirilo sve reakcije i povuklo se crvenilo,bez faze iskakanja plika. Takođe mi je reagovao pozitivno kod ujeda komarca jer imam baš osetljivu kožu pa taj jedan običan mali ujed ume da mi izraste u ogroman plik i da me danima i svrbi i boli i da ostane crvenilo,ovaj puter je i to sprečio.Iz svega ovoga možete zaključiti da je ovaj mango puter bukvalno delotvoran za mnoge namene a ja sada kada sam ga otkrila nikada ga menjati neću i gledaću da ga uvek imam u kući kao proizvod za prvu pomoć pri svemu :). Moram samo da napomenem da smo svi različiti pa tako i ovaj puter možda neće svima delovati isto kao meni, ovo pišem isključivo iz svog iskustva, jer negde sam čitala i suprotne efekte, dakle sve je relativno.


Ovo moje pakovanje putera od manga je od 15 ml, ali kako vam je dovoljan vrlo tanak sloj za namazati bilo šta može zaista dugo da vam traje, boje slonovače je, iako je malo tvrđe teksture jako lepo i lako se razmazuje po koži i ne ostavlja mastan trag za sobom, a miriše na pravi pravcati mango.


Šta još kaže proizvođač:
Kalcijum smanjuje upalu,gvožđe pospešuje stvaranje ćelija,magnezijum takođe prirodno utiče na stvaranje ćelija,pospešuje rad imunog sistema,kožu čini blistavom.Vitamin A ima antioksidantno dejstvo,vitamin E ima antioksidantno dejstvo i usporava starenje ćelija,vitamin C ima antioksidantno dejstvo, pospešuje rad imunog sistema, zategnutost kože i štiti je od štetnih spoljnih uticaja,vitamin B i folna kiselina potpomažu detoksikaciju, kožu čine blistavom, zdravom, sem toga jačaju srce.

Za sve ostale informacije posetite sajt Manna kompanije na kom takođe možete i naručiti sve proizvode http://manna.rs/ .
U narednom Manna postu pišem vam o sapunu od ekstra devičanskog maslinovog ulja, do tada komentarišite, lajkujte, delite ako vam se dopada post, značilo bi mi :).

*PR uzorci

14 коментара:

  1. Post mi se dopada,a za ovu kozmetiku sam cula sve same pohvale,ali probala nisam ali bih bas volela,

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam imala tu cast da isprobam,a dosta sam citala. Verujem ti da je toliko delotvoran i ako budem imala uslova kupicu ga,ako ni zbog cega drugog onda zbog moje nespretnosti u kuhinji.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odličan je :). Ja sam ekspert u kuhinji ali pošto volim 5 stvari odjednom kod pohovanja se uvek malo ispečem,i zaista deluje kod tog problema :)

      Избриши
  3. Jos nisam probala manna proizvode, ali planiram. :D Zelim da probam njihove prizvode za kosu. I nadam se da cu do kraja meseca moci da narucim. Takodje mi ovaj puter od manga jako mami, jer je pre svega, od manga. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam želju da probam proizvode za kosu takođe,pa videćemo utiske koja pre nabavi pisaće :). Puter je zaista nešto vredno za probati :)

      Избриши
  4. Ovo bi bas htjela probati, obozavam mango :D to mi je najdraze voce ikad i rijetko kad naletim na kozmetiku s njim pa me bas zanima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja obožavam sve na bazi kokosa,manga,sve to što miriše na leto ,na more :). Probaj obavezno pa mi javi tvoje utiske :).

      Избриши
  5. Toliko si lepo ovo napisala da odmah poželim da naručim :) Verujem da je sve zaista tako jer do sada nisam pročitala ni jednu negativnu recenziju. Moraću i lično da se uverim :) L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti me već poznaješ na neki način pa znaš kako pišem kad me nešto zaista očara i inspiriše :).Isto tako kad naiđem na nešto što mi se ne dopadne neću imati problem da i to iznesem ovako lepo hehe,mada trudim se da probavam i pišem samo o odabranim stvarčicama :).Obavezno da mi javiš utiske kad nabaciš svoj komad :*

      Избриши
  6. Ovo ide odmah na WL. Nisam do sada čula za puter od manga :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam ni ja dok nisam počela da pratim blogove i pišem svoj :). Super je zaista i dopada mi se što ima više namena :)

      Избриши
  7. Inspirisala si me za probu i ove kozmetike :) Deluje mi da je Manna puter itekako korisna stvar u svakom neseseru :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izgleda da imamo sličan ukus,sve što mene inspiriše uspem da prenesem i na tebe :). Za ovo se sigurno nećeš pokajati :).

      Избриши