"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 2. мај 2015.

Multiactiv anti age dnevna krema i anti age antirid krema



Pre nešto više od mesec dana ljubazni ljudi iz kompanije Multiactiv kozmetika poslali su mi predivan paketić od 4 proizvoda, od kojih su dva bila i za moju majku i danas vam donosim recenziju o njima. Mama je bila srećna kao malo dete što je i ona dobila priliku zahvaljujući mom blogu da proba nešto novo i nešto kvalitetno, inače je koristila kreme ovog brenda povremeno i bila jako zadovoljna. Testirala je obe kreme zajedno svakog dana predhodnog meseca i sada vam ja prenosim njene utiske koje je vredno zapisivla na jedan papirić.


Hidrantna dnevna krema namenjena je nezi i zaštiti svih tipova kože, a posebno dehidrirane.
Koži daje vlažnost i čini je glatkom, elastičnom i svežom. U visokokvalitetnoj podlozi bogatoj maslinovim uljemsadržane su brižljivo odabrane i zreloj koži neophodne aktivne komponente.
Aktivne komponente i dejstvo:
L-Carnosin, biopeptid koji obnavlja, regeneriše i štiti kožu, tako što stimuliše sintezu kolagena, zaustavlja oksidativna oštećena ćelija kože i sprečava njeno fotostarenje. Aloe vera gel, sa odličnim emolijentnim, vlažećim i zaštitnim delovanjem na kožu. Pantenol (Provitamin B5), koji ima izuzetna regenerativna svojstva, uspostavlja i održava prirodnu vlažnost, mekoću i elastičnost kože. Vitamin E, snažan antioksidans, koji sprečava razgradnju kolagena pod dejstvom slobodnih radikala, čime usporava nastanak bora. Kolagen i elastin, proteine vezivnog tkiva, koji su neophodni za odžavanje elastičnosti i čvrstine kože.(izvor).


Kutija je prelepog dizajna i predhodno je uvijena u zaštitnu providnu foliju što se mami i meni posebno dopalo, kad se skine folija tu je preslatka kutijica a u njenom sadržaju detaljno uputstvo i jako lepo pakovanje kreme od kvalitetnog stakla sa zlatnim poklopcem. Takođe na kutiji je označen sastav i rok upotrebe. Mami se krema dopala već na prvo mazanje a svakim narednim je sve više uživala i mnogo je zavolela ovu kremu, izuzetno joj prija, lice joj je kao u male bebe a prešla je pedesetu. Inače mama ima normalnu kožu, nema nikakvih promena osim prvih znakova borica na nekim mestima i ponekad izgled umorne kože izložene stresu. Upotrebom ove kreme svakog dana ti tragovi su sve manje vidljivi, koža je nežna i zategnuta. Kad moju majku pitate za recept za lepu i meku kožu bez mnogo vidljivih znakova bora i starenja, ona uvek kaže da nikad u životu nije stavila na lice puder niti išta slično, uvek je koristila samo hidrantne kreme i karmin za usne. Još je zapisala da se krema jako lepo razmazuje po licu i da je koža jako brzo upija, ne ostavlja masne tragove niti joj je osećaj na licu težak kada je namaže. Miris joj se takođe jako dopada, kao i tekstura kreme.


Sastav: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glyceryl Stearate, Olea Europaea, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Decyl Oleate, Cetearyl Isononanoate, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Lanolin, Cetil Alcohol, Stearic Acid, Pentylene Glycol, Carnosine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis, Dimethicone, Parfum, Panthenol, Xanthan Gum, Soluble Collagen, Hydrolyzed Elastin, Tocopherol.
Cena zavisi od objekta u kojem kupujete, kreće se od 500-600 dinara.



Anti age krema protiv bora namenjena je nezi svih tipova kože.
Fina balzam krema specijalno je namenjena za negu nežne i osetljive kože oko očiju, usana i na vratu– delova lica koji su prirodno najslabije ishranjeni i time podležu bržem starenju.
Aktivne komponente i dejstvo:
L-Carnosin (biopeptid), kolagen, elastin, vitamin E i provitamin B5, prirodna ulja makadamije, masline i žitnih klica. Brižljivo odabranom kombinacijom aktivnih sastojaka prirodnog porekla postiže se vidno lepši izgled kože, vraća joj se elastičnost, a sa lica nestaju sitne bore i znaci umora. Rezultat je vidljivo bolji izgled kože.


Oduševljenje moje mame ovom kremom teško je preneti vam slovima, prosto je očarana brzim i efikasnim dejstvom. Kao što sam rekla ona ima bore i borice ali nisu mnogo izražene kao kod njenih vršnjakinja no ipak su tu. Iskrena da budem ona i ne koristi Antirid proizvode gotovo nikad a gore sam vam već napisala njen recept za lepu kožu posle pedesete :). Ovo je možda druga krema ovog tipa u njenom životu ali mislim da će posle ove kupovati iznova i iznova. Sve te sitne borice, linije, nabori oko očiju i na čelu, sve je apsolutno smanjeno da je to vidljivo golim okom kada se približite njenom licu. Rezultati su i više nego očigledni i pozitivni, ona ovom prilikom svim ženama njenih godina od srca preporučuje ove dve kreme u kombinaciji baš jer misli da je to dobitni izbor, i zahvaljujem se ljudima iz kompanije u njeno ime, baš su pogodili skroz ono što joj je trebalo i što joj odgovara u potpunosti. Viđam je kako se sa puno volje sada macka svaki dan a ranije je trebalo da je teram da maže na lice neku kremu koju bih joj kupila za svaki rođendan.


Sastav: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Petrolatum, Dimethicone, Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimethicone, Cera Alba, Triticum Vulgare, Polyglyceryl-4 Isostearate, Pentylene Glycol, Carnosine, Ceresin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Macadamia Ternifolia, Triticum Vulgare, Olea Europaea, Panthenol, Natrium Chloride, Parfum, Soluble Collagen, Hydrolyzed Elastin, Tocopherol.
Cena ove kremice zavisi od maloprodajnog objekta pa se kreće od 450-500 dinara.

Sledeća recenzija biće o dva proizvoda koje sam ja dobila na testiranje, do tada budite mi zdravi i srećni i hvala što čitate moje postove.
Za sve informacije o Multiactiv kompaniji možete dobiti na njihovoj FB stranici Multiactiv kozmetika, a tu je i sajt  http://www.multiactiv.rs/.
Takođe moju recenziju Multiactiv mirisnog seta možete pročitati  ovde.

Da li imate neka iskustva sa ovom kozmetikom i imate li neke svoje favorite?

12 коментара:

  1. Multiaktiv je odlicna kozmetika,moj favorit je Perfekt lift krema.Vrlo rado bih probala i serume ali je na zalost preskup za mene bas sam videla u dm oko 2800

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poručila je moja drugarica, prošle nedelje direktno od njih Serum sa puževom sluzi, imaju specijalnu akciju i platila ga je oko 2000 din. Oduševljena je, moraću i ja da ga kupim. Bukvalno joj je za par dana smirio upale i perutanje kože.

      Избриши
    2. Slavice draga pokušajte sa ovom kombinacijom moja majka je prezadovoljna :)

      Избриши
    3. Dragana, čula sam za taj serum i samo pohvale za sada pa svakako hvala na preporuci, mislim da je to jako dobra stvar za sve tipove kože i sve probleme :)

      Избриши
  2. Bravo za mamu što to je pristala koristiti kreme i sve vrijedno zapisivala :D Drago mi je što je zadovoljna s kremicama :) Sviđa mi se nova pozadina na blogu :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mama je jedno veliko dete a tao i izgleda a koliko je briga sao pregrmela sa nama i još vodi bitke al na njenom licu nikad to nećeš videti niti od nje čuti da joj je teško, žena zmaj. Takođe jako sam srećna jer si primetila malu promenu na blogu, bila bi i veća ali jednostavno nisam talenat za to pa sam rešila da bude onako kao ja, jednostavno a opet da govori dovoljno ta slika gore o meni i razlogu nastanka bloga i o mojim borbama :).

      Избриши
  3. Divna recenzija! :) Lepo je što mama i ćerka zajedno uživaju u blogovanju i nezi kože. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Lep post,kremica je sigurna sam odlicna,a posebno me odusevio komentar o tvojoj majci,vidi se da smo po necemu slicne,sto mi je drago.

    ОдговориИзбриши