"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 17. септембар 2015.

Biodroga - krema za hidrataciju suve kože


Biodroga krema za lice za 24-h negu i intenzivnu hidrataciju obezbedjuje idealni nivo hidratacije trenutno i dugoročno. Suvu i izgužvanu kožu ubrzo zamenjuje sveža i sjajna koža koja ne zateže.
Bogata struktura sadrži ulje avokada što ovu kremu čini idealnom za negu suve i dehidrirane kože. (izvor).


Ova krema je po meni idealna za vrele letnje dane kada je suvoj koži neophodna dodatna hidratacija i nega, mada mislim da bi mi odlično služila i u zimskom periodu, mada po strukturi gledano verujem da je ipak letnje vreme za mene bio pravi izbor da je testiram i sada kada sam je potrošila prenosim vam svoje utiske. Vrlo je lagana, divnog prijatnog mirisa, koža lica je upija momentalno i izgleda sveže, negovano i zdravo. Nakon nekoliko dana korišćenja ujednačava ten, podmlađuje kožu, zateže je i zaista pruža svu neophodnu negu i hidrataciju koja traje po ceo dan tako da sam je ja mazala ujutru nakon umivanja i nisam je sklanjala sa lica do uveče, jedino sam kada je to potrebno mazala preko nje toniranu kremu ili puder i u tu svrhu kao podloga za šminku odlično služi, nema flekica i neravnomernog nanošenja, čak se mnogo lepše i lakše sve stopi i izgleda jako lepo. Koristila sam je više od mesec dana svakodnevno i mogu da kažem da je najbolja dnevna krema koju sam ikada probala, kod noćnih mi je malo teži izbor jer imam dve, tri koje obožavam.


Pakovanje kreme je jako lepo, moderno i elegantno a pre svega kvalitetno, krema je dodatno zaštićena folijom tako da budete sigurni da niko nije koristio kremu pre vas. Bočica sadrži 50ml i može da potraje više od mesec dana ako je svakodnevno koristite kao ja.
Sastav kreme je: Water (Aqua), Dicaprylyl Ether, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate SE, Olus (Vegetable) Oil, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Butylene Glycol, Passiflora Incarnata (Passionflower) Seed Oil, Hydrolyzed Sclerotium Gum, Madecassoside, Codium Tomentosum (Algae) Extract, Sodium, Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Biosaccharide Gum-1, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Stearic Acid, Palmitic Acid, Fragrance (Parfum), Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetra-DI-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate,
Phenoxyethanol.
*Za one koji ne znaju Madecassoside predstavlja ekstrakt biljke Gotu Kole, ona se ne koristi danas često u kozmetici, ali je veoma lekovita za kožu. :).


Krema me je oduševila baš kao i puder o kojem sam vam pisala ovde pa ću svakako kada mi i ako mi mogućnosti to dozvole isprobati još nešto, nije lako naći proizvod koji ti u potpunosti odgovara a pogotovo je kod mene oduvek to problem sa dnevnim kremama, iako se ova može koristiti i kao noćna ali ja za tu svrhu već imam neku drugu koju isprobavam. Cena ove kreme iznosi 3450,00 RSD.
Predstavništvo  kompanije nalazi se u Balkanskoj ulici u Beogradu, namenjeno veleprodaji i maloprodaji. Maloprodajni objekti ove kozmetike su kozmetički saloni i dermatološke ordinacije sa kojima sarađuju. Za sve informacije postoji zvanična FB stranica Biodroga Srbija kao i sajt http://www.biodroga.rs/. Još jednom hvala ljudima iz kompanije na ukazanom poverenju i prilici da isprobam ova dva divna proizvoda i iskreno se nadam da ćemo sarađivati ponovo :).

Da li ste probali neke od proizvoda i kako vam se čini ova kremica? 

*PR proizvod


8 коментара:

  1. Nisam probala,ali mi je drago da si ti to lepo predstavila,pa su iz Biodroge prezadovoljni,samo tako nastavi,zelim ti sve najbolje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga Tatjana, nadam se da ćeš i ti isprobati nešto :)

      Избриши
    2. Mi u salonu koristimo Biodroga preparate i prezadovoljni smo. Naravno i klijenti (što je najbitnije). Nikada nismo imali bilo koju neprijatnost.

      Избриши
    3. Jako mi je drago da to čujem, ja sam i puderom i kremom očarana :)

      Избриши
  2. E nisam imala priliku da isprobam...ali kad god ti napises neki post...odmah pozelim da kupim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem ti tako sam ja pre bloga isto a sada veruj mi jos vise kad citam kod blogokoleginica koje pratim :)

      Избриши
  3. Одговори
    1. Razumem te potpuno ali jednostavno ovakav kvalitet mora da ima i cenu ali je opravda veruj mi :)

      Избриши