"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 2. септембар 2015.

Noviteti specijal - blogo projekat razmene proizvoda sa Martinom Dear skin


Dragi moji pratioci mislim da ste svi upućeni u blogo projekat koji se desio između mene i Martine sa bloga Dear skin beauty blog. Zamisao je bila da se trampimo za proizvode koje nismo probale ili kojih nema u našim zemljama. Moram pre svega reći da mi je pripala velika čast jer sam projekat radila upravo sa njom koja mi je omiljena blogerka i čiji sam blog počela da pratim među prvima dok još nisam ni znala šta je blog i čemu služi a moj nije bio ni u planu. Martina me je uvek oduševljavala svojim recenzijama jer su bile iskrene, konkretne i najviše mi se dopalo što nikad nije ukrašavala istinu o nekom proizvodu nego pisala onako kako jeste odnosno kao se njoj pokazao, i što se nije menjala kao osoba kad joj je čitanost prešla milione i kad je dobila čak i nagradu za najbolju blogericu. Da ne dužim puno šta sam ja noj poslala možete pročitati u njenom postu OVDE a u nastavku ovog posta možete videti šta sam sve ja dobila. Vrlo bitno mi je još da napomenem da mi je bio teško birati proizvode za Martinu jer znam da je neko ko je probao svašta i ko ima mnoge saradnje ali opet radovala sam se da joj mogu priuštiti da proba i vidi nešto što nikad nije, a kad su pokloni u pitanju tu mi je izbor bio lakši jer je na neki način poznajem i znala sam čime bih je mogla ganuti a opet sam gledala da joj ti pokloni ostanu večna uspomena na mene, jer pre svega ovo je bio prijateljski projekat pa tek onda blogerski. Sa Martinom sam mnogo pre nastanka mog bloga izgradila lep i iskren prijateljski odnos koji je samo rastao i čvrsnuo vremenom. Mogla bih ja o Martini pisati ceo post pa da presečem na vreme i predstavim vam šta sam ja to sve lepo dobila.
Na prvoj slici gore vidite Kraš bombonjericu kojoj sam se jako obradovala jer sam kao mala samo te proizvode tamanila, pa me ukus vrratio u lepe i bezbrižne dane ranog detinjstva.


Byphasse mleko za telo i krema za ruke koja je bila namenjena mom mužu ali kada sam videla roze ambalažu naravno da sam je odmah prisvojila za sebe :).


Emibo Hair Care veliko oduševljenje za mene jer svi znate da sam na proizvode za kosu najslabija, šampon i ulje od argana, moj omiljen izbor :)



Fruttini piling sa očaravajućim mirisom manga, pala sam u iskušenje pojesti ga.




Olival kozmetika me je baš obradovala i bacila u trans ovim paketom koji su obezbedili za mene i ovim putem se beskrajno zahvaljujem na darežljivosti, dugo želim da probam bilo šta od ovih proizvoda a sad imam malu kolekciju, jako se radujem :). U paketiću se našla maska za lice, piling za lice, čarobno zlatno ulje, zlatno ulje smilja, kao i micelarna voda (otopina).


Liquid sun - Mlada Zelena Pšenica i Martina su se potrudili da dobijem u paketu i nešto najbitnije za mene a to je nešto za jačanje mog imunog sistema.


Našli su se tu razni testeri, vlažne maramice i divan neseser koji će mi super poslužiti baš mi je falio jedan takav <3


Tu je i sprej za sjaj kose kako mi reče Martina nije lak nego samo daje kosi sjaj i to zvuči super , nisam nikada probala ništa slično.


Mislila je Martina draga na mog muža te mu poslala ovaj divni Vichy balzam posle brijanja i već na prvo korišćenje muž je oduševljen.


Moji prvi komadi Catrice šminke ikad, jedna lepa nude mat senkica za oči, i nešto rekla bih između balzama i karmina za usne, daje tek blagu rozikastu nijansu kada se namaže :).





















Šlag na tortu je ovo iznenađenje na kraju koje je Martina napravila specijalno za mene  kao poklon, moj lični gel za tuširanje i ulje za masažu sa logom i slikom mog bloga, takođe je sastojke birala sama. Šta reći na ovako nešto osim hvala od srca. Nikad nisam dobila ništa originalnije zaista, pa kad potrošim sadržaj čuvaću ambalaže zauvek :).


Sad za sam kraj, kao jagodica na šlagu stiglo mi je danas i ovo Nuxe ulje koje sam čekala i koje mi je Martina obezbedila takođe u okviru ovog projekta samo mu je trebalo malo duže da doputuje do mene i to se upravo sad desilo. Jako sam se lepo osetila državši najzad ovu dugo željenu bočicu u svojim rukama i jedva čekam da isprobam čari ovog proizvda. Posebno me je obradovala i rukom napisana posveta od Nuxe tima, hvala od srca.

Još jednom veliko hvala Martini i njenim sponzorima, kada sve isprobam napisaću recenzije naravno, i ako mi se ukaže šansa u budućnosti sigurno bih volela ponoviti ovakvu razmenu sa Martinom, kao i trampiti se sa još dve, tri drage cure koje nisu iz Srbije a ja ih volim i pratim.

Kako vam se dopada šta je Martina izabrala za mene i uošte ova naša razmena, i šta vam je najviše zapalo za oko od proizvoda? :).


34 коментара:

  1. Zapao mi je naravno Catrice, Argan SIlk i Byphasse :) Ali ideja za peronalizovani gel je genijalnma :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam ni sumnjala da će ti se to dopasti najviše, joj catrice ova mala senkica pa to je ne znam , savršeno nikad nisam probala ništa slično , a ovo za gel pa to samo Martina može smisliti :).

      Избриши
  2. Meni je Fruttini baš interesantan kao i Emibo proizvodi za kosu. A tvoj lični gel je vrh, skroz originalno. Svidja mi se vaša saradnja i razmena, lepo je da čujemo i šta to drugi koriste kojim bendovima oni veruju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala drga i ja sam oduševljena svime a za lični gel sam se umalo srušila , Fruttini takom miriše da je to neverovatno :).

      Избриши
  3. Bravo za odličnu razmjenu :D Svaka čast Martini za personalizirani gel, baš je lijepu sličicu tebe našla :) Olival proizvode obožavam te mi je baš drago što su našle put do tebe jer me zanimaju tvoji dojmovi :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga puno i menen je oduševila kako se dosetila toga, Olival mi je dugo bio tiha patnja a vid me sad 5 komada :) <3

      Избриши
  4. Odlicna stvar,svaka cast onom ko se setio toga!Sve pohvale Martini,stvarno se devojka potrudila.meni je Olival kolekcija nekako najvise zapala za oko,valjda zbog suvog ulja jer je u poslednje vreme bas aktuelno.A Kras bombonjera <3 i Hrvatska <3,pa vecita zelja mi je da posetim Zagreb i Dubrovnik :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam kao mala svake godine išla u Split i Dubrovnik, pokojni otac je imao prijatelje koji su imali kuću tik do mora, i danas sve pamtim i zto su mi bile najlepše godine a Kraš se jeo na kile :). Hvala ti puno , Olival sam i ja potajno dugo maštala da probam :).

      Избриши
    2. Jao, pa divota, mogu misliti kakvo je tamo uzivanje! A sad i Nuxe, jao <3 Imala sam tester, mirise bogovski :-)

      Избриши
    3. Probala sam i ja tester i zaljubila se u teksturu i miris ovog čarobnog ulja :)

      Избриши
  5. Gel i ulje za masazu sa slikom je genijalna stvar. A Fruttini piling je ljubav, predivan je. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste slažem se Martina je originalna kao i uvek , za Fruttini se slažem miriše da ga pojedeš a tek ću gaisprobati ovih dana ne mogu sve odjednom hehe :).

      Избриши
  6. Prelepe stvarcice, odusevljena sam ovim poslednjim proizvodima .Svaka cast za ideju..;)Meni se sve svidja, alo posebno su me zainteresovali Byphasse proizvodi, obzirom da sam koristila njihovu masku i micelarnu, i odusevljena sam..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, eto možeš i ti tako nešto napraviti imamo divnih koleginica sa one strane granice kao ja to kažem nažalost a nekad smo svi bili jedno i ja još uvek patim za tim vremenom. Za sada mažem kremu za ruke, to jest i muž i ja i savršena je, uvek sve krade :)

      Избриши
  7. Ah, Catrice, tiha patnja, mislim da ne treba da pricam koliko su nasi uvoznici ..uh, nemam reci da ih "nahvalim". Slazem se sa tobom u vezi Martine i ja je pratim vec neko vreme, vise i ne znam koliko dugo, da ne ponavljam, sve si rekla. I ideja vam je odlicna, taman da probate proizvode koji vam nusu dostupni.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Catrice posle ova dva komada želim SVE :D. Hvala ti puno na lepim rečima i drago mi je da se slažemo :)

      Избриши
  8. Super ideja super proizvodi ja bih sve ovo probala ,toliko sam slaba na kozmetiku.Uzivaj u svemu.

    ОдговориИзбриши
  9. Draga Tijana, nadam se da će ova mala vojska proizvoda ispuniti tvoja očekivanja i jedva čekam dojmove. Bez obzira na poklone, razmjene i ostale materijalne stvari, ja sam sretna da sam te upoznala i da imam prijateljicu u svakom pogledu <3
    p.s. nadam se da će i Nuxe uskoro stići :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga moja sve je rečeno mnogo pre a ovo je mala krunica našeg poverenja i prijateljstva koje smo uspele izgraditi u surovom svetu i ono je opstalo i trajaće uvek , hvala ti na svemu, za trud, za ideje, što si pored svog posla jurila sve ovo i pakovala i još išla da šalješ, hvala od srca i skupljaj za sledeću turu haha <3 . Nuxe ako ne dođe ićemo po njega neće nam pobeći hahahaa, kiss

      Избриши
  10. Hoćemo recenziju Argan oil ulja za kosu! :) :)

    ОдговориИзбриши
  11. Sve je super,ali ovaj Olival me posebno odusevljava,posebno ova njihova ulja,cini mi se da su fantasticna.

    ОдговориИзбриши
  12. svakacast,prefinjen izbor,luksuzni i kvalitetni proizvodi,,postovanje darodavca,ukratko svetski

    ОдговориИзбриши
  13. Divne, divne stvarcice. :) Narocito mi se svidjaju Tijanin gel i ulje za masazu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno drago mi je da ti se dopadaju kao i meni , a ova dva posebna proizvoda su na polici našla svoje mesto onako da se vide hehe :).

      Избриши
  14. Svi proizvodi su tako divni.Ne znam sta me je najvise privuklo...mozda proizvodi za kosu na njih sam uvek slaba ali ovaj tvoj gel za tusiranje je nesto tako orginalno i savrseno...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, baš jeste zaista je poseban a ovo za kosu je savršeno, sa arganom nema greške <3

      Избриши
  15. Divno si i ti njoj spakovala svaka cast ne znam gde je lepse kod nje il kod tebe ,super ideja

    ОдговориИзбриши