"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 7. септембар 2016.

Golden Rose - Camouflage & Concealer Cream Palette


Pre izvesnog vremena Golden Rose Srbija izbacila je na tržište novitete i oni su vrlo brzo nakon toga stigli i do mene na testiranje. U predhodnoj recenziji predstavila sam vam mini mat karmine, ko je propustio tekst može ga pročitati ovde, a danas vam predstavljam dve krem palete korektora. Prva paleta služi za kamuflažu ili bolje rečeno sakrivanje većih nepravilnosti na licu i po meni je namenjena onima koji imaju iskustva u šminkanju i upotrebi istih, za profesionalne šminkere i za one kojima je zaista potrebno dosta toga da sakriju na licu. Ova paleta će im svakako u tome mnogo pomoći.





U krem paleti korektora Camouflage nalazi se 6 različitih nijasni korektora, svaka ima svoju specijalnu namenu i mogu se jako lepo kombinovati, koriste se pre nanošenja pudera za sakrivanje raznih nedostataka. Na mom licu recimo zelena nijansa ume jako lepo i dugotrajno da sakrije crvenilo kojem je moja koža sklona, kao i sitne ožiljke ako se nađe neki, narandzasti mi super služi kao neka vrsta korektora za podočnjake i flekice a u kombinaciji sa žutim daje još bolje rezultate, inače prva boja skin tone mi je omiljena i najbolje mi služi i u više svrha, ljubičastu još nisam uspela da prilagodim na svom licu bilo čemu.





Sve boje su lepe kremaste, ne lepe se i ne razmazuju, ne tope se po licu, lepo se utapkavaju u kožu četkicom ili sunđerom, mokrim po meni nekako najboje, i zaista prekrivaju nedostatke što je nabitnije i dugotrajne su.



Krem paleta korektora je nešto čemu sam se baš obradovala jer sam uvek u potrazi za novim i boljim korektorima sa obzirom da baš imam problema sa podočnjacima a često i sa crvenilom i sitnim nepravilnostima zbog konstantnog hormonskog disbalansa. Ova paleta takođe sadrži 6 različitih nijansi sa tim što je prva po redu puder za setovanje dok su ostale krem korektori. Paleta koju sam ja dobila je broj 01 light-medium što je pun pogodak kad je moj ten u pitanju.



Moram reći da sam svakoj nijansi našla namenu sem onoj prvoj jer ne umem da setujem niti da primenjujem slične profi šminkerske stvari, ali mi se ta senka za setovanje recimo dopada kako mi stoji na očima tako da ipak sve to ima svoje i svako nađe za sebe kako mu i šta odgovara. Svi ostali korektori u paleti super služe za prekrivanje podočnjaka i sitnih nepravilnosti kao i crvenila, dugotrajni su i kvalitetni, ja sam vrlo zadovoljna pogotovo sada mi mnogo pomaže ova paletica kada su mi podočnjaci izraženi jače nego ikad a ten bleđi nego ikad jer me sunce ovog leta nije videlo :). Imaju odličnu pokrivnu moć mogu se koristiti odvojeno a i mešati se odnosno kombinovati.


Obe palete dolaze u lepoj kartonskoj kutiji ge su ispisani svi detalji o proizvodu, a unutar kutije krije se lepo kvalitetno pakovanje od jake plastike. Palete sadrže svaka po 6x2g a preporučena maloprodajna cena im je 699,00 RSD. Sastav niam uspela da uslikam jer se nalazi unutar kutije na nezgodnom mestu gde ga je prosto nemoguće i uslikati ili prepisati ga.




Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt http://www.danijela-commerce.com/.

Da li ste već isprobali ove nove palete, kako se vama dopadaju i za šta ih najčešće koristite?
*PR proizvodi 






































































































































































4 коментара: