"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 28. септембар 2016.

Golden Rose - glitter eyeshadow crayon waterproof


Današnji post posvetiću ovim slatkim debeljucama kojima nas je Golden Rose Srbija kompanija obradovala ovo leto. Na testiranje stigle su mi dve nijanse jedna braon u broju 12 i jedna predivna zlatne boje u broju 53. Ove olovke za oči su ujedno i senke, vodootporne su i postoje u par različitih nijansi. O nekim sličnim olovkama ovog brenda pisala sam vam već ovde.


Kod ovih olovaka dopada mi se najviše to što su meke i lake za nanošenje, ne grebu kapke i ne deru ih kao što neke olovke to itekako rade, dugotrajne su na očima i ne razmazuju se. Mogu se nanositi samo kao kreon a mogu i preko celog kapka kao senke za oči, sve zavisi od potrebe i ukusa. Malo se teže skidaju sa očiju ali ništa nije problem uz dobru micelarnu vodu i meke tufere. Olovka u zlatnoj boji sadrži blagi sedefasti sjaj u sebi, verujem da otuda u nazivu ono glitter, dok je po meni braon više mat nijansa.




Izvor slike
Na slikama gore možete videti sastav olovaka, i to kako izgledaju ove dve nijasne o kojma sam vam pisala na koži ruke, a na poslednjoj slici celu paletu prelepih boja. Preporučena maloprodajna cena ovih olovaka iznosi oko 203,00 RSD. U predhodnim postovima pisala sam vam i o novim  paletama korektora kao i o Velvet Matte ruževima mini * MIX 1 & MIX 2.

Za sve informacije tu je zvaničma FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt http://www.danijela-commerce.com/.

Da li ste već probali neki od ovih noviteta i kako se vama dopadaju?
*PR proizvodi

4 коментара: