"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 27. септембар 2016.

Zaful - Faux Crystal Resin Necklace and Earrings


U drugoj po redu porudzbini sa sajta Zaful.com naručila sam kao što već znate farmerice, torbicu i nakit koji ću vam sada predstaviti, gore na slici možete pogledati kako izgleda predstavljen na sajtu a dole na slikama kako zaista izgleda kada stigne do vas, potpuno identično. Nisam neko ko voli mnogo da se kiti jer sam pre svega alergična na bižuteriju, naročito kada su minđuše u pitanju ali volim da imam koji komad lepog nakita za neke prilike, par sati nošenja mogu da podnesem, makar ogrlice a na minđušama zamenim alke ugavnom. Ovaj komplet mi se jako dopao, kao i boja jer nemam ništa slično pa sam rešila da naručim baš njega.

komplet ogrlica i minđuše



  Ako vam se ovaj komplet dopada možete ga poručiti na ovom linku KLIK za $6.21.








Ogrlica je udobna i nije teška na vratu, ne bode i ne steže a minđuše iako izgledaju veće i glomazno vrlo su lagane.


Na slikama gore možete videti kako komplet nakita stoji na meni a ukoliko vam se dopada možete i vi poručiti vaš ovde ili izabrati neki drugi komad po vašoj želji ili možda neki sat, zaista je izbor ogroman i ima za svakog po nešto.

klik

Inače je trenutno na sajtu u toku neka promocija igrica pa kome je to privlačno i zanimljivo nek klikne na ovaj link http://www.zaful.com/m-promotion-active-83.html?lkid=16285.

Zaful Facebook: https://www.facebook.com/Zaful/?fref=ts
Zaful Instagram: https://www.instagram.com/zaful/
Zaful sajt: http://www.zaful.com/?lkid=16285

Kako se vama dopada ovaj nakit i da li ste već poručivali nešto sa ovog sajta, kakvi su vaši utisci?

6 коментара: