"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 19. фебруар 2017.

Angel therapy - ANTI CELY sapun masažer & ANTI CELY gel


Poštovani pratioci mog bloga prošlo je dosta vremena od poslednje recenzije proizvoda, a razloga za to ima više, mnogi od vas ih i znaju, ali nije na odmet da ih ponovim. Pre svega u trudnoći koja je bila problematična koristila sam samo par odabranih preparata za negu kože lica i tela, a nakon porodjaja i oporavka beba je naravno na prvom mestu i tako će uvek i biti, no sada sam polako počela da koristim opet razne proizvode, neke sam uveliko potrošila pa ću vam tako kad god uhvatim vremena predstaviti neke od njih.
Danas vam pišem o proizvodima Angel therapy koji su mi pomogli da započnem postporodjajnu borbu protiv celulita.


SAPUN MASAŽER - obogaćen uljem susama, uljem bršljana i đumbirom pojačava mikrocirkulaciju i izlučivanje viška tečnosti, delujući blago analgetski i protivupalno na bolni celulit. Mikro čestice imaju piling efekat, uklanjaju površinski sloj ćelija i dubinski čiste kožu. (izvor).


Sapun se lično meni super pokazao, pored prijatne masaže u toku tuširanja, pružio mi je još mnogo toga, poboljšao mi je cirkulaciju i zaista zatezao kožu nakon svake upotrebe na problematičnim zonama. Svako veče bih ga lagano trljala na delove butina zahvaćene celulitom, zatim bih lagano isprala sapunicu, a nakon toga bi usledilo mazanje gelom i tako svako veče dok nisam potrošila oba pakovanja pa sad svakako razmišljam da nastavim sa još jednom turom i do leta stanje koliko toliko dovedem u red. Iako sam ceo život bila mršava, zbog hormonskih terapija sam često varirala sa kilogramima i cm u obimima, pa se tako navuklo tu i celulita, a naročito se ispoljio nakon porodjaja. Ne mogu da kažem da je sad to nešto jako strašno, jer znam da uvek ima gore, no niko ne voli da ga ima pa tako ni ja. Uz ovaj tretman ishranu sam redukovala opet pa se nadam bržim i boljim rezultatima, u trudnoći nisam mogla naravno da se držim toga ali sam pazila da se hranim zdravo a da bebi pružim sve neophodno. 
Još jedna bitna stvar kada je reč o sapunu je ta da pored tretmana koji pruža i za koji je namenjen on blago skida i mrtve ćelije sa kože i ona bude zaista čista, glatka i kao preporođena.


Cena sapuna je 400,00 RSD i možete ga poručiti u inbox FB stranice Angel therapy kao i sve ostale proizvode. Takođe možete dobiti i sve informacije o istim.



Anti celulit gel iz Angel Therapy kolekcije pravi je izbor za vas jer kombinuje dva najbolja sastojka u borbi protiv celulita – kofein i bršljan.Ovaj gel stimuliše proces sagorevanja masnih naslaga i prodire duboko u kožu. Jedinstven je po svom prirodnom sastavu, prijatnom mirisu i odličnim rezultatima.
Već nakon prve upotrebe primetićete da vam je koža mekša i zategnutija, a da biste imali još bolje rezultate, potrebno je da gel koristite ujutru i uveče, svakog dana. Naravno, ne zaboravite na sapun-masažer koji će pomoći koži da se razbudi i što bolje upije gel. (izvor).


Prvo što mi se dopalo kod ovog gela je prijatan miris, jer svi koji prate blog znaju da mi smetaju jaki mirisi i da takve preparate u startu ne mogu da koristim ma koliko možda oni dobri i efikasni bili. Miris je blag, najviše se oseti taj bršljan a kofein ga onako fino ublaži. Uz masažni sapun ovaj gel zaista daje sjajne rezultate nakon samo jedne potrošene ture ja sam primetila razliku, naročito na rupicama koje imam na par mesta sa zadnje strane butina, ovaj duo ih je nekim čudom počeo lagano popunjavati.


Gel se nanosi nakon kupanja i upotrebe masažnog sapuna, za najbolje rezultate. Sapun odradi neku pripremu kože za nastavak tretmana gelom, zastim se gel lagano utrlja na problematične zone, može rukom ali ja lično nakon mazanja koristim masažer mali ručni za bolju masažu i da gel što bolje upije u kožu. Kada se gel dobro namaže i upije, ne ostavlja masne tragove niti fleke na odeći.



Ovaj set meni je trajao mesec dana a da sam ga svaki dan koristila tako a je i vrlo isplativ, a i efikasnost se već polako nazire, samo treba biti uporan. Cena gela je 700,00 RSD za 300ml proizvoda.

Ja sam jako zadovolja ovim preparatima i nastaviću da ih koristim, još ednom sve pohvale za proizvode od mene. Za kraj podsetiću vas na post o mom prvom susretu sa ovim brendom klik.

Za sve informacije tu je zvanična FB stanica Angel therapy koja ujedno služi i za naručivanje proizvoda.
Takođe ih možete pratiti i na instagramu https://www.instagram.com/angeltherapynovisad/.

Da li ste već probali nešto iz asortimana ovog brenda, kako ste vi zadovoljni i još jedno pitanje, kako se vi borite sa celulitom? :)

*PR proizvodi

11 коментара:

  1. Baš zanimljivo izgledaju i drago mi je što su ti pomogli! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Iako sam se porodila pre sedam meseci još uvek se borim sa celulitom, hvala bogu pa nemam strije. Nisam čula za ove proizvode, ali verujem da ću ih probati. Za sada koristim Bioten gel protiv celulita. :)
    makeupreporter.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ta borba je teška i traje dugo, meni je prošlo 4,5 meseca od porodjaja tek sam počela bitku al sreća potrefila sam proizvode koji pomažu :).

      Избриши
  3. Ovo moram da probam jer i ja mucim muku sa celulitom posle porodjaja. Iskreno, i pre sam ga imala ali sad se stanje bas pogorsalo :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem ti i znam sve, pokušaj sa ovim proizvodima ništa te ne košta mogu samo da ti pomognu :).

      Избриши
  4. Nisam probala njihove proizvode mada i nemam velikih problema sa celulitom. Imam ga naravno ali malo. Drago mi je što si ti pronašla proizvod koji tebi odgovara. POzdrav za tebe i bebca :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemam ni ja mnogo problema ali ipak imam i na nekim mestima su više vidljivi sada nakon porođaja, ali rešićemo mi i to, hvala za komentar i pozdrave :).

      Избриши
  5. Čula sam za brend, ali ništa njihovo nisam probala.
    Odlična recenzija! Gel deluje primamljivo.
    >>> Giveaway na mom blogu!

    ОдговориИзбриши
  6. Htela bih da pitam kako mogu da narucim ,posto nemam ni fb stranicu ni instagran?Cula sam sve najbolje za vase proizvode

    ОдговориИзбриши