"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 3. фебруар 2017.

Dresslily - Buckle Strap Cloth Short Boots

Buckle Strap Cloth Short Boots


Prva saradnja sa sajtom Dresslily.com i ujedno prva porudzbina. Ovaj put odlučila sam se za dva para obuće, ove duboke patikice i jedne prelepe čizme ali o njima u narednom postu. Ove patikice ili cipelice, ne znam kako bi ih nazvala su lagane kao pero iako možda tako ne deluju, ali imam osećaj kao da hodam po oblacima. Inače imam veliki problem da nađem udobnu obuću pa čak i od baletanki dobijam žuljeve i jedva mogu da hodam. Ovaj par obuće je definitivno najudobniji koji sam ikada imala i oduševljena sam svojim izborom.




Patikice su broj 37 i taman su mi, inače nosim 36 pa sve sa ovih sajtova naručujem za broj veće i bude mi taman. Trenutno ovih nema na stanju više ali uskoro će ih biti , a više informacija o njima ovde. Cena im je takođe vrlo povoljna i iznosi $17.20, vrlo povoljno za ovakav komad obuće.


Za celokupan asortiman posetite sajt Dresslily, naći ćete sigurno nešto za sebe, ja sam ponudom oduševljena.

Kako se vama dopadaju ove duboke patikice ili kako neki više vole da kažu plitke čizmice ? :)

6 коментара:

  1. Baš su strava, mnogo mi se dopadaju, toliko sam postala izbirljiva a kod nas u radnjama je tako loš izbor da se uvek razmišljam da nešto poručim sa stranih sajtova ali se plašim da li će mi biti udobno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne mogu da ti objasnim koliko su udobne, ja baš imam velikih problema, i imam bangavu levu nogu kako se šalim jer uvek bar na njoj kolko god mi udobna bila obuća bude nekih koplikacija, no u ovome mogu na maraton <3

      Избриши