"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 24. јун 2018.

Mr.Black - Bubble maska za čišćenje lica


Predhodni put pisala sam Vam o Mr.black-pell off black mask koju sam mnogo zavolela i uvrstila sam je negde među omiljene proizvode kada je nega lica u pitanju i ovaj tip proizvoda, a onda sam dobila novu masku o kojoj Vam danas pišem. U pitanju je Bubble maska za čišćenje lica, koja me je bukvalno oborila sa nogu, ali i iznenadila, nesmejala, izazvala je razne emocije i reakcije u mom slučaju.



*Novitet u kozmetici koji je oduševio žene širom sveta je maska koja peni kada je nanesete na lice. Glavna karakteristika ovog preparata je oksigenacija, odnosno dovođenje kiseonika u kožu. Na taj način, ćelije se aktiviraju da što bolje apsorbuju kiseonik i ostale aktivne sastojke maske kroz tkiva. Posle 10 minuta na licu, preparat veoma zapeni a zahvaljujući delovanju aktivnih sastojaka, koža zablista i tragovi umora nestaju. Pored aktivnog kiseonika, preparat sadrži proteine placente, aktivni ugalj, glinu i druge elemente koji brzo vraćaju koži sjaj i svežinu, ten postaje baršunast, a koža svilenkasta.Kompanija Mr.Black pravi pouzdanu masku sa pažljivo odabranim sastojcima. Glina Bubble maske ima izraženu moć da očisti nečistoće sa kože lica. Aktivni ugalj i proteini placente zajedno čiste pore u jednom koraku, nakon čega je vaša koža hidrirana i glatka i uz redovnu upotrebu postaje savršena.(izvor).



Namazala sam masku na lice, sve po uputstvu, i sela na terasu da se malo opustim. Sve je delovalo ok, dok nisam počela da osećam neke čudne pojave. Bukvalno sam čula kako mi nešto na licu pucketa a osećaj je bio neverovatan, neko grejanje, u isto vreme opuštajuće i čudno, nesvakidašnje. Otišla sam do kupatila i imala sam šta i da vidim, i iskreno dobro sam se ismejala svom liku u ogledalu, ličila sam na neku penušavu kupku, blago rečeno. Maska je počela da stvara mehuriće na licu i da se topi, a osećaj je bio baš prijatan. Na slikama dole možete videti kako je to izgledalo :).





Nakon umivanja i skidanja ovih mehurićasa lica, koža je vidno osvežena, čista i osetno meka. Uz sve to ova maska vrlo lepo hidrira lice i ne isušuje suvu kožu, poput moje. Vrlo sam zadovoljna i ovom maskom i svakako sam i nju uvrstila u deo nege lica.


Cena ove maske trenutno je baš na sniženju pa ne propustite da je isprobate, možete je poručiti ovde.
Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Mr.Black Srbija kao i sajt http://mrblack.rs/.

Da li ste isprobali neku od ovih maski i kakvi su vaši utisci? 

5 коментара:

  1. Vidjala sam ovo, deluje super, ja bih je isprobala bar zbog ovih mehurica :D Al je cena bas jaka. Koja joj je mililitraza, ne vidim info nigde?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga 100g je pakovanje i sad na snizenju kosta 999,00. Sa obzirom da je dovoljna mala kolicina za namazati na lice bas dugo traje i vredi svaki din, po meni 😊

      Избриши
    2. Nek urade neku verziju u kesicama i kupujem odmah :D

      Избриши
  2. U Lilly drogerijama je pakovanje od 100 g oko 1300 dinara, ali nisam videla da igde pise mililitraza.

    ОдговориИзбриши