"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 4. октобар 2018.

Guma za plivanje



Guma za plivanje za bezbedno uživanje u plivanju i zabavi na vodi. Idealna je za neplivače i za opuštanje na vodi.
Napravljena je od kvalitetnog materijala i otporna je na uticaj sunca, slane i hlorisane vode.
Dostupna u dezenima:
sirena
flamingo
krofna-srce
crveni leptir
labud
plavi leptir (izvor),


Iako je leto i lepo vreme iza nas, ja vam danas pišem svoje utiske o ovoj savršenoj gumi za plivanje. Kako smo tek u septembru bili na moru, ranije je nisam mogla ni isprobati pa tako vam ni pisati o njoj. Pošto je sada trenutno na akciji možda je i pravo vreme da je predstavim i vama pa da je po nižoj ceni nabavite za sledeće leto :).



Iako slike govore više od hiljadu reči, moram da vam kažem da sam ja sa ovom gumom za plivanje uživala kao nikada do sad. Nisam je zamišljala odmah toliko veliku i udobnu, i kada mi je muž prvi put naduvao bila sam prijatno iznenađena, znala sam da će mi ciklama pelikan biti najbolji drug na moru. Guma je veoma prostrana, možete da se namestite u više položaja i prepustite se totalnoj uživanciji, ja sam jednom prilikom zamalo i zaspala plutajući na njoj. Zanimljivo je da se celo letovanje, dakle punih 10 dana ona nimalo nije izduvala, i da su je svi koji su samnom bili na letovanju koristili, ljudi od 50 pa i do 90 kg, a bila je i glavna atrakcija na plaži, klinci su prilazili mom pelikanu da se slikaju sa njim :). Nema mnogo reči kojima bi se moglo opisati uživanje na letovanju uz ovu čudesnu gumu pa vam ipak ostavljam da probate to sami da shvatite preko slika, i obavezno nabavite svoj primerak za sledeće letovanje, a ja jedva čekam da mog pelikana ponovo odvedem na neku lepu destinaciju sledeće leto, ako bog da zdravlja.


















Cena gume za plivanje je sada na sniženju i iznosi 2490,00 rsd, možete je poručiti ovde. Takođe je možete kupiti u svim maloprodajnim objektima Tv shopa. Pored sajta za sve informacije tu je i zvanična FB stranica TV shop, kao i instagram naloghttps://www.instagram.com/tv_shop.tv/.

Kako se vama dopada ova guma za plivanje, da li ste i vi možda ovog leta uživali sa jednom takvom? :).

Нема коментара:

Постави коментар