"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 23. октобар 2018.

Wizzit Titanium


Brzo i bezbolno se rešite svih neprijatnih i upornih dlačica. Pomoću Wizzita uklonite neželjene dlačice iz korena. Posebno dizajniran da dosegne i čvrsto obuhvati dlačicu, bez obzira na njenu dužinu. Do 50 puta brži od obične pincete.(izvor).


Tamo negde pred kraj leta stigao mi je na adresu ovaj proizvod na testiranje, od mojih dragih prijatelja iz kompanije TV shop. Bila sam vrlo nestrpljiva da isprobam ovaj mini depilator jer me je privukla reklama pre svega a zatim i njegove karakteristike. Kad sam ga dobila i otpakovala bila sam oduševljena što je tako mali i praktičan, može da stane u svaku tašnicu i da ne zauzima puno mesta, idealan je za putovanja. Uz njega se dobija i futrolica što je još jedan plus, a najveće iznenađenje bilo je to što se uz ovaj proizvod dobija i manikir set, potpuno besplatno. Zaista fenomenalno, zar ne?


Na prvo korišćenje nije me oduševio moram da priznam, ali posle sam shvatila da sam ja bila kriva za to, i shvatila sam kako on ustvari radi najbolje i najefikasnije. Kako ja nemam dlačice po licu (hvala Bogu), niti depiliram ruke, ja sam ga isprobala na nogama, ali dlačice nisu bile spremne za ovaj podvig a ja sam bila razočarana. Međutim nisam odustajala, sačekala sam desetak dana da dlake porastu i postanu gušće, i bila sam u pravu, depilator je radio sasvim pristojno, a najviše me je obradovalo što je savršen barem po meni za depilaciju pazuha, tu mi se najbolje pokazao. Moje dlake na nogama su vrlo retke i treba im malo više vremena da narastu i postanu vidljivije i gušće pa samim tim depilacija bude jednostavnija, brža i efikasnija. Ono što mi se još dopalo kod ove spravice što uklanja lepo i dlakice sa kolena i sa pregiba nogu, koje je uvek nezgodno ukloniti pa mi često nakon depilacije bilo kojim sredstvom ostanu. Dakle ovaj mali depilator najefikasnije će raditi kod gušćih dlaka na delu tela sa kojeg želite iste da uklonite, to je moje lično mišljenje.





Ovaj proizvod kako sam čula savršen je za devojke i žene koje se muče sa dlakicama na licu i preporučujem posebno njima da ga obavezno probaju. Postupak depiliranja nije bolan, po mom mišljenju, ali to je već diskutabilno. Set koji sam dobila za nokte rado koristim i odlično me služi, a u njemu se nalazi i par četkica za šminkanje :).




Cena ovog depilatora je 2690,00 rsd, možete ga ovde poručiti. Takođe ga možete kupiti u svim maloprodajnim objektima Tv shopa. Pored sajta za sve informacije tu je i zvanična FB stranica TV shop, kao i instagram nalog https://www.instagram.com/tv_shop.tv/.

Kako se vama dopada ova spravica, da li ste je možda isprobali?

Нема коментара:

Постави коментар