"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 3. октобар 2018.

Manzara sajt predstavlja ženske jakne i obuću


Poštovani pratioci bloga, danas Vam predstavljam po 4. put jedan divan modni sajt. Pokušaću što bolje da Vam prenesem njegove pogodnosti, kao i asortiman koji je zaista veoma raznovrstan. Pre pisanja ovog teksta razgledala sam ga malo detaljnije i moram priznati meni se lično mnogo dopao. Radi se o hrvatskom sajtu po imenu Manzara.hr. Sajt je jako lepo i kvalitetno urađen a isto tako i pregledno, u smislu da je sve raspoređeno po kategorijama radi lakšeg snalaženja kupcima. Svaki artikal je predstavljen posebno u kategoriji kojoj pripada, uz opis samog proizvoda i cenu, dostupne veličine. Ovaj sajt nudi ogroman izbor odeće i obuće po povoljnim cenama, imaju i asortiman za muškarce kao i lep izbor modnih detalja, a poštarina je besplatna za narudzbine u vrednosti preko 290 HRK. Takođe ovaj sajt radi i povraćaj robe u toku od 14 dana u slučaju da nešto nije u redu. Ono što je još bitno reći jeste to da je dostava veoma brza, vrši se u roku 1-3 radna dana. U susret jeseni koja nam kuca na vrata a meni se čini kao da nije ni prolazila jer nam je ovo malo toplih i letnjih dana proletelo, predstaviću Vam neke lepe ženske jakne.








Jakne su zaista savršene, svaka je lepa na svoj način i ima raznih modela, a dobra vest je da ima i lepih jakni na akciji pa požurite i izaberite pravu za sebe.







Na slikama gore možete videti divan asortiman iz kategorije obuća. Većina sandalica je sada na rasprodaji pa je možda dobro vreme da se sada kupe neke lepe za naredno leto, što da ne.

Kao što znate, vi koji pratite blog, već sam par puta poručivala robu sa ovog sajta i bila sam prezadovoljna, taj post takođe možete pronaći na blogu ukoliko ste ga propustili. Kvalitet je zagarantovan, izbor robe zaiasta raznolik i može se naći za svačiji ukus po nešto.

Kako se vama dopada roba sa ovog sajta?

2 коментара:

  1. Puno lepih modela. Od ovih bih izdvojila zutu i cetvrtu odozgo, onu crnu, kratku. Subjektivno misljenje, naravno. ☺

    ОдговориИзбриши