"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 3. септембар 2016.

INSTRUMENT - After Shave Balm


Resistem biljni ekstrakt dobijen iz matičnih ćelija Globularia Corifolia, jača i stimuliše prirodnu regeneraciju matičnih ćelija kože, štiti kožu od starenja i sprečava formiranje novih bora, ublažava pigmentacije i crvenila, ujednačava ten, omekšava kožu i promoviše prirodnu blistavost. Ekstrakt izdanaka bele topole, osvežava, regeneriše , hidrira kožu i štiti je od spoljašnjih faktora. Poboljšava strukturu epidermisa. Kombinacija prirodnih ulja kokosa, argana i makadamije sa D-pantenolom hrani kožu i poboljšava vitalnost i elastičnost. Način upotrebe: Nakon brijanja nežnim pokretima utrljati na kožu lica i vrata.(izvor).


Moji drugari i saradnici iz kompanije Bioko natural cosmetics pored toga što se uvek trude mene da obraduju novitetima, misle i na mog muža, pa su tako u poslednjem paketiću poslali nešto i za njega, u pitanju je After shave balzam Instrument. Moj muž inače više voli balzame da koristi posle brijanja nego losione pa se tako radovao da isproba i ovaj, na prvi pogled a i miris mu se vrlo dopao.



Nakon prve upotrebe balzama muž je bio zadivljen rezultatima, kako kaže balzam klizi po koži lica, lepo se razmazuje, koža ga brzo upija i ostavlja za sobom neodoljivo meku i glatku kožu, dok posle par upotreba koža je vidljivo i osetno hidrirana, mekša, svežija. Pošto je on izložen po ceo dan suncu na poslu, velikim vrućinama i prašini, ovaj balzam mu pomogne da sačuva blistavost kože, da ujednači ten, prosto rečeno lice mu nikad nije bilo lepše i deluje odmornije. Potrebna je mala količina balzama da se namažu celo lice i vrat nakon brijanja, pa tako jedna bočica može da potraje zasita dugo. Ono što je muž primetio još a njemu je vrlo važno, nema peckanja dok se nanosi balzam niti neprijatnog zatezanja kože nakon njegove upotrebe, a miris je pravi muški i zavodljiv a opet u isto vreme nežan, ne guši, to je moj utisak. Ujedno preporučujem i svim damama ako ne mogu da se odluče šta bi mogle da poklone svom muškarcu a da im bude i lepo i korisno, da mu uzmu ovaj balzam na poklon sigurna sam da se neće pokajati a njihova jača polovima biće im zahvalna.


Pakovanje dolazi u lepoj elegantnoj crnoj kutiji, a unutar nje je još lepša i kvalitetnija bočica sa pumpicom, što je uvek prednost radi lakšeg doziranja proizvoda, sardži 100 ml a cena mu je  1440,00 RSD i možtete ga poručiti ovde.

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Bioko natural cosmetics i njihov sajt koji služi i za online porudžbine http://www.bioko.rs/index.php.

Da li ste već isprobali neke proizvode koje nam nudi u asortimanu komanija Bioko i kakvi su vaši utisci?
*PR proizvod

5 коментара:

  1. Nisam probala ništa od ovog proizvođača.
    Lepo si predstavila proizvod. Ipak, ja imam bradonju, tako da mu za sada ovaj tip preparata neće biti potreban :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post! <3

    Postala sam član tvog bloga,ako možeš uzvrati.
    anastasjastyles.blogspot.ba <---------- 2 nova posta

    ОдговориИзбриши