"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 25. децембар 2016.

Sammydress - Hooded Boys Cartoon Down Jacket

Hooded Boys Cartoon Down Jacket

U predhodnom postu predstavila sam vam prvu stvarčicu koja mi je stigla sa Sammydress sajta, u pitanju je odelce vilenjaka, a danas vam pišem o prelepoj jaknici koja mi je stigla dan kasnije. Kao što vidite u pitanju su dečije stvarčice ali za razliku od odelceta koje Ivan već može da nosi jaknica je veća pa ćemo morati da sačekamo sledeću zimu, i ja jedva čekam da mu je oblačim jer me je oduševila.


Jaknica je uživo baš onakva kakva je i na slici, ja do sada nisam kod nas nikad videla ovako nešto slatko, blesavo, kreativno, možda postoji negde ali meni je promaklo. Kada sam ugledala jaknicu na sajtu istog momenta sam je poželela za svoje dete. Jakna je topla, ima kapuljačicu sa ušima, a od nazad ima i nogice i repić i svašta nešto, slika govori više od sto reči.


Pored mog oduševljenja jaknom jako sam zadovoljna kvalitetom, zaista je na zavidnom nivou. Trenutno je na sniženju i košta $26.83 i možete je poručiti ovde. Postoji i u drugim bojama, i veličinama, ja sam uzela najmanju. Sa ovog sajta čekam da mi stigne još jedan kompletić koji sam naručila za letnji period pa pisaću vam i o njemu. Za sve informacije posetite sajt Sammydress.com.


Kako se vama dopada ova jaknica i da li ste imali već neka iskustva sa ovim sajtom? 

2 коментара: