"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 27. децембар 2016.

ZAFUL - Christmas Gift Decoration & Christmas Snowman Kids Candy Sock

Christmas-gift decoration
Moja predhodna porudzbina sa sajta Zaful ovaj put putovala je malo duže do mene ali je sve stiglo odjednom i to me je posebno obradovalo sa obzirom da sam naručila 5 proizvoda. Pošto je bilo i lomljivih stvari sve pohvale za pakovanje robe takođe, sve je bilo posebno uvijeno u pucketavi najlon ili koverte. Ova igračka irvas bila je prva na spisku za porudzbinu, oduševila sam se kad sam je ugledala na sajtu i nisam se mnogo dvoumila, ali ono što me je iznenadilo je to da je mnogo veća nego što sam zamišljala, na moju radost a i bebinu jer ga mnogo voli i guče na njega.


Igračka je napravljena vrlo kvalitetno, kapica je prišivena za irvasa pa tako ne može da spada i ono čemu sam se baš obradovala je to da nema onaj neki šmek koji većina igračaka ovog tipa ima. Cena ovog irvasa je trenutno $13.99 i možete ga poručiti ovde. Inače ima još jedan malo drugačiji irvas da se naruči, sve zavisi od ukusa.

Christmas Snowman Kids Candy Sock
Pored irvasa naručila sam i ovu čarapicu za slatkiše i poklone, oduvek sam ih obožavala, ja sam čak kao mala imala i plastičnu čizmu koju i dan danas čuvam. Čarapica me je takođe iznenadila svojom veličinom i kvalitetom, prelepa je zaista, daje ovim praznicima neku posebnu čar, ali treba je i napuniti, muž se već žali kako će i pita me da li sam mogla neku još veću da nabavim :).


Cena čarapice je trenutno $6.09 i možete je poručiti ovde. Sledeći put pisaću vam o sijalicama koje sam naručila, a tu se našao i svečani nakit kao i zanimljiva haljina sa resicama na rukavima.


Zaful Facebook: https://www.facebook.com/Zaful/?fref=ts
Zaful Instagram: https://www.instagram.com/zaful/
Zaful sajt: Zaful.com

Kako se vama dopadaju ove praznične dekoracije i koristite li ih i vi u vašem domu? 

4 коментара: