"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 19. октобар 2017.

Golden Rose - CC korektivna krema za lice


Nastavljamo sa predstavljanjem noviteta Golden Rose Srbija, ovaj put na redu je CC korektivna krema za lice. Koristim je od prvog dana kada je stigla na moju adresu i sada sam već stekla dovoljno utisaka o njoj. Bila sam jako radoznala da je probam jer sam veliki fan BB i CC krema, dok pudere skoro uopšte ne koristim osim za posebne prilike. Jako dugo koristim jednu BB kremu koja mi savršeno odgovara i ne menjam je, ali ova me je privukla jako, posebno time što je naznačeno da je korektivna a to mi u zadnjih godinu dana još kako treba. 



CC krema je zelene boje što mi je bilo vrlo zanimljivo na prvo mazanje, no naravno ta zelena boja se stapa sa bojom kože u toku mazanja kreme na lice. Prekriva crvenilo i zaista sve nedostatke na licu, pa čak i podočnjake sa kojima se ja stalno borim. CC krema ima čak i zaštitini faktor i vitamin E pa tako hrani, neguje i štiti kožu od štetnih uticaja. Može da se koristi pojedinačno za skroz prirodan izgled i besprekoran ten ili kao podloga za neki puder. Ja je koristim samostalno, pored nje mi i ne treba ništa više, mada sam je za jednu posebnu priliku iskoristila i isprobala i kao podlogu za puder i tu mi se savršeno pokazala. Ovo je jedan savršeni proizvod za sve nas sa osetljivom kožom naročito za onu koja je sklona crvenilu i promenama hormonalne prirode, uz to savršena je i za suvu osetljivu kožu poput moje. Kako se ponaša na masnoj koži to ne mogu da Vam tvrdim, no neka od blogokoleginica sa takvim tipom kože će nam razjasniti i tu misteriju. Takođe ova krema postoji u još par nijansi, ja sam do sada videla ovu, orange i violet :).




CC krema ne sadrži parabene, dermatološki je testirana, i vrlo je važno da se nanosi na čistu kožu. Sadrži 30 ml a cenu ću ubaciti kada saznam.



Za sve informacije tu je zvaničma FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt , kao i oficijalni sajt http://www.gbs.rs/
Ono što je bitno napomenuti jeste da se kompletan asortiman može naći u svim maloprodajama Golden Beauty Shop koji se nalaze za sad na 4 lokacije:
-Golden Beauty Shop Aviv Park Pancevo / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopPancevo/
-Golden Beauty Shop Aviv Park Zvezdara / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopBeograd/
-Golden Beauty Shop BIG Fashion Beograd / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopMini/
-Golden Beauty Shop Aviv Park Zrenjanin /https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopZrenjanin/

Kako se Vama dopada ovaj novitet ?
*PR proizvod

7 коментара:

  1. Odlicno napisano,kako sam bas ostala bez kreme,pogledacu I ovu,izgleda da ce mi bas odgovarati.

    ОдговориИзбриши
  2. Veoma dobra recenzija, svidja mi se :) volela bih da probam ovu kremu...zapratila sam tvoj blog, bilo bi mi drago da pogledas moj i uzvratis ako ti se svidi

    oazalepote.blogspot.rs

    <3

    ОдговориИзбриши
  3. Bas me je zainteresovala ova cc krema, jer mi je koža suva i sklona crvenilu. Imaću je u vidu. Inace koristim nyx zeleni korektor i super mi prekriva crvenilo, ali ova fora kao tečna podloga mi je extra.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koža ti je po opisu slična mojoj, a primetila sam to i na slikama da reaguješ recimo na sunce isto kao i ja, tako da verujem da bi ti odgovarala :).

      Избриши