"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 10. октобар 2017.

Rosegal - Portable Mermaid Facial Makeup Brush & Anti-tremor Eyeliner Card Aid Tool Helper Beauty Gadgets

Anti-tremor Eyeliner Card Aid Tool Helper Beauty Gadgets


Pored garderobe ovaj put sam sa sajta Rosegal.com poručila i dve stvarčice koje su mi privukle pažnju a služe za šminkanje, to jest kao pomoć pri šminkanju. Prva stvar me je privukla jer služi kao pomoćna spravica za izvlačenje alajnera koji ja obožavam da mažem ali nikad neću naučiti kako se to radi. Isprobala sam spravicu i moram reći da radi svoj posao ali je malo nezgodna za korišćenje, bar meni koja sam vrlo smotana po tom pitanju i bez spravica i pomagala. Malo iskusnijim ženema može još kako da pomogne i olakša, pa i ubrza nanošenje alajnera.




Cena ove spravice iznosi $0.95 i možete je poručiti ovde.

Portable Mermaid Facial Makeup Brush - Yellow + Purple


Ova preslatka četkica me je pre svega privukla svojim izgledom, nisam očekivala neki kvalitet  međutim pored izgleda dobila sam i tu stavku. Četkica je baš lepo urađena i prijatno sam se iznenadila i kvalitetom pored preslatkog izgleda. Dlaka je nežna i meka, može da se koristi u razne svrhe, za puder , rumenilo, za konturisanje, iako je na sajtu naznačeno da je četka za puder.




Cena četkice iznosi $2.19 i možete je poručiti ovde. Na istom linku možete pogledati sve detaljne informacije o ovom proizvodu.  Za sve informacije i porudzbine posetite sajt Rosegal.com, a za sve moje pratioce tu je i popust kod koji glasi Rosegalxie.

Kkao se Vama dopadaju ove stvarčice?

3 коментара:

  1. Uh,ja bih oboje! :-D Ovo prvo cudo probaj za maskaru,da stavis ispod donjih kad stavljas,i na kapak prislonis, malo je namucis,al taman ne umazes ni gornji kapak maskarom. A ovu "ribicu" bih cuvala i gledala, prezanimljiva je :-)

    ОдговориИзбриши