"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 29. јун 2018.

NunaNai - peškir/pončo

NunaNai peškir-pončo
Peškir pončo sa kapuljačom će Vam omogućiti da dete ušuškate posle kupanja, nakon izlaska iz mora ili bazena. Izradjen je od frotira. Dostupan u žutoj boji. Za decu do 7 godine. Dimenzije: 62 x 62 cm.


Ivan se našao još jednom u ulozi manekena brenda NunaNai o kojem sam Vam pisala na blogu već nekoliko puta. Za one koji se možda ne sećaju Ivan je kao beba čak izašao i u katalogu reklamirajući zeku zvezdicu pomenutog brenda, a za sve koji su to propustili post mogu videti ovde. Takođe malo je reklamirao i kapu za plažu, a na NunaNai jastuku i dalje spava, dok mu uspavanke svira njegova omiljena kornjača zvezdano nebo. Zajedno smo uživali sa maramom za nošenje beba, aja sam u trudnoći obožavala NunaNai jastuk a sada se bebac igra sa njim :).




Pošto se pripremamo za prvo letovanje sa bebom, ako Bog da zdravlja, ovaj pončo-peškir će nam biti od velike koristi. Ja sam kao majka oduševljena kvalitetom proizvoda, materijal je mek i prijatan, Ivan se uopšte nije bunio kada sam mu ga obukla, a inače ne podnosi ništa slično na sebi, sve čupa i skida. Teži deo bio je uslikati ga, pa sam mu tako morala dozvoliti da žvaće tubu od kreme, ne bi li od 200 slika barem nekoliko uspelo :). Takođe ćemo na more nositi i gaćice za odvikavanje od pelena ovog brenda i nadamo se nekom uspehu, obavestiću Vas naravno o svemu.


Par rečenica o brendu :NunaNai je porodični brend, skup modernih i veoma praktičnih proizvoda za bebe, mališane, mame i tate. Proizvodi su izrađeni uglavnom od prirodnih materijala, mekanih linija i veselih boja.
Kolekcija NunaNai inspirisana je sličnim proizvodima koji se mogu naći u najbolje snabdevenim dečijim robnim kućama i online shopovima u svetu, ali je prilagođena našim potrebama, navikama i mogućnostima.
NunaNai web prodavnica http://www.nunanai.rs/ , osim proizvoda ovog originalnog brenda, nudi i artikle drugih proizvođača, koji ispunjavaju najviše svetske standarde kvaliteta, praktičnost i dugotrajnost.





Nadam se da ste uživali u slikama, pončo je zaista pravi letnji hit, a sada je trenutno i na sniženju, a možete ga poručiti ovde. Za sve informacije tu je FB stranica NunaNai kao i zvanični sajt http://www.nunanai.rs/. Takođe sve proizvode možete kupiti u online prodavnici TV Shop kao i u njihovim maloprodajnim objektima.

 Kako se Vama dopada ovaj pončo?



4 коментара: