"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 15. јануар 2017.

TV shop - Zvezdana kornjača


Zvezdana kornjača projektuje zvezdano nebo u celu Vašu sobu. Pored toga reprodukuje uspavanku za Vaše dete kako bi omogućila da dete lakše zaspi.

Karakteristike:
Radi na tri AAA baterije od 1,5 V koje nisu uključene u ponudu. (izvor).


Svima je već dobro poznato da dugo i uspešno sarađujem sa kompanijom Tv shop, pisala sam o mnogo različitih proizvoda koji služe za različite namene. Za one koji su se tek priključili praćenju mog bloga i za one koji su možda propustili neku recenziju iste mogu pronaći ovde. Danas ću pokušati da vam prenesem utiske o ovoj preslatkoj muzičkoj i svetlećoj kornjači koju moja beba obožava. Izbor je pao na plavu boju za dečake iako sve kornajče imaju mogućnost da svetle u raznim bojama pa osnova i nije tako bitna :).





Ovako izgleda kornjača kada se upali i kada svetli, takođe postoji i varijante žute boje ali nisam uspela lepo da je uslikam. Na kornjači postoji 4 dugmića uz pomoć kojih se menjaju boje i melodije. Kornjača pored toga što divno svetli i svira projektuje pravo zvezdano nebo u prostoriji, najbolje dolazi do izražaja kada je u sobi mračno. Svuda po plafonu i zidovima pojavljuju se zvezdice i mesec i to u bojama koje vi želite, možete odabrati jednu a možete namestiti da se same menjaju. Čarolija prava zar ne? Pored svega toga ova kornjača je jako lep ukras ili detalj u sobi pa tako zaista ima više namena.





Moj bebac je zavoleo kornjaču još sa svoja nepuna dva meseca a sada sa tri i po već tačno znam kada je traži. Najviše voli uveče pred spavanje da mu uključim da svetli i da svira laganu melodiju uspavanku i onda se umiri i zaspi čvrsto, a nekad i guče na nju i kao da joj nešto priča. Takođe preko dana kada je uznemiren sa kornjačom uspem svaki put da ga umirim kada ništa drugo ne deluje. Sada već hoće i da je čupa, da je dira, mazi i čak pokušava i da je strpa u usta, to naravno ne dozvoljavam. Sve u svemu jedna magična predivna igračka koju bih preporučila svima, kako za decu tako i za odrasle jer moram vam priznati da i mene opušta i smiruje.


Cena ove kornjače je trenutno 1990,00 RSD i možete je poručiti ovde. Takođe sve proizvode možete kupiti u TV Shop maloprodajnim objektima, spisak istih ovde

Za sve informacije tu je FB stranica TV Shop kao i njihov zvanični sajt preko kojeg možete i poručivati proizvode kao i postavljati pitanja u vezi istih i dobićete odgovor u najkraćem roku http://www.tv-shop.tv/.


Kako se vama dopada ova čarobna zvezdana kornjača? 
*PR proizvod

2 коментара: