"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 3. децембар 2015.

Astonish - univerzalna pasta, Astonish za kožu i sapun za uklanjanje fleka


Poštovani pratioci, praznici nam polako kucaju na vrata a mnogobrojna slavlja su već uveliko u toku pa je pravo vreme za jedno generalno ćišćenje vašeg doma, kažu ne valja se dočekati nova godina u prvljavom stanu jer je onda cele godine biti prljav a ja sam neko ko to ne podnosi pa sređujem ceo dom kompletno makar jedno nedeljno, ali znajte da dobrog i kvalitetnog spremanja nema bez dobrih sredstava za čišćenje. Danas ću vam predstaviti neke od njih brenda Astonish koje sam dobila naravno od komapnije TV Shop.


Astonish univerzalna pasta za čišćenje 500g - Univerzalni čistač koji otklanja upornu masnoću, zagorelu hranu iprljavštinu sa rerni, tiganja, poklopaca, kuhinjskih elemenata, sudopera i pločica!(izvor).



Ova pasta savršeno uklanja sve nečistoće i prljavštine sa raznih površina u kući, teške masne i već okorele mrlje sa šporeta uklanja u dva poteza, nema ribanja raznim žicama i slično, postupak čišćenja nikad nije bio lakši a rezultati bolji. Nanese se malo paste na zaprljane delove, ostavi se koji minut i zatim se samo sunđerom obriše u par poteza, i šporet u ovom slučaju sija kao nov, što možete i videti na slici gore.


Ovu pastu koristim i za čišćenje tuš kabine, lavaboa, sudopera, slavina i šerpi i na sve ovo ima jednak efekat, čisti savršeno i za sobom ostavlja samo sjaj, moje iskrene preporuke svakoj domaćici. Pasta je onako malo čvršće teksture i dovoljna je samo mrva proizvoda da se oriba na primer ceo šporet.


Cena ove paste iznosi 349,00 RSD i možete je poručiti ovde ili je kupiti u nekom od maloprodajnih objekata TV Shop-a, pakovanje je od 500 g.


Astonish sapun za uklanjanje fleka sa odeće je nešto bez čega ja sada ne mogu da zamislim jedno jedino pranje veša. Pre nego što stavim i sortiram veš za mašinsko pranje pregledam da li negde ima neka flekica, zatim je za minut dva ukonim ovim sapunom i stavim u mašinu na dalje pranje. Ovaj sapun je čaroban i uklanja svaku fleku i mrlju na odeći, pa čak i na tepisima, prostirkama i stolnjacima bez problema.  Ja uzmem i natrljam ga direktno na fleku, malo protrljam i fleka ili skroz nestane ili znatno izbledi, zavisi od čega je fleka nastala i koliko je stara.


Najviše sam se iznenadila kad sam videla da skida fleke i sa belih košulja recimo koje su nastale od koka kole, čokolade, kečapa za koje je moj brat pravi majstor, pa je tako ovaj sapun postao moj super saveznik u borbi prtiv fleka koje verujem svi mrzimo. Biću iskrena i reći da sam pre ovog sapuna probala i koristila sapun drugog brenda ali mi nije davao ovako zadovoljavajuće rezultate.



Cena ovog sapuna je 299,00 RSD sadrži 75 g i može se nabaviti u svim TV Shop maloprodajnim objektima, spisak istih možete videti ovde.


Astonish sredstvo za čišćenje kože  istovremeno čisti, polira i štiti, a namenjen je za sve kožne površine, od nameštaja, preko sedišta u automobilima do kožnih tašni. Idealan je za sve predmete od kože! Vaš kožni nameštaj će dobiti neverovatan sjaj i izgledaće kao da ste ga upravo doneli iz prodavnice. (izvor).


Ovo je jedan proizvod po meni neophodan u svakoj kući, kao što gore piše čisti i polira bukvalno sve kožne površine i ono što je meni jako bitno nema neprijatan i jak miris kao većina sredstava u tu svrhu. Ja sam moram priznati da sam  i eko kožu probala da čistim i daje odlične rezultate i na takvim površinama, a takođe sam čistila i moje kožne čizme koje sam kupila prošle godine i sada su spremne za predstojeću zimu, dok je majka ispolirala neke njene stare sto godina i sada izgledaju kao nove, neverovatno.


Karakteristike Astonish sredstva za čišćenje kože:
• Čisti
• Polira
• Daje zaštitni sloj
• Restaurira oštećene površine
• Zapremina: 235 ml (izvor).



Cena ovog proizvoda je 359,00 RSD i možete pored kupovine u prodavnicama TV Shop-a da ga poručite i online ovde.
Predhodni put sam vam pisala o takodje 3 sjajna Astonish proizvoda, za sve koji su propustili taj post mogu ga pročitati ovde.

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica TV Shop kao i sajt sa kojeg možete poručiti sve proizvode online iz udobnosti vaše fotelje  http://www.tv-shop.tv/.

Da li vi koristite Astonish proizode i koji su vaši favoriti? 

*PR proizvodi

2 коментара: