"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 25. децембар 2015.

Hedera Vita - Donkey milk soap


Hedera Vita je za Vas napravila sapun izuzetnog kvaliteta , koji slobodno možemo preporučiti kako odraslima tako i deci.
Sapun je osim skupocenog magarećeg mleka obogaćen i shea buterom, uljem makadamije, glinom i vitaminom E.
Sadrže masne kiseline, vitamine, mineralne soli, znatnu količinu proteina imunoglobulina. Zahvaljujući takvom sastavu ovi sapuni su odlični za negu kože kako odraslih tako i dece. (izvor).


Dragi pratioci već sam vam u više postova predstavljala divne proizvode prirodne proizvode kompanije Hedera Vita i kako mi je bukvalno svaki izuzetno odgovarao na obostrano zadovoljstvo saradnja se nastavila i na moju adresu stigao je novi paketić pun zanimljivih proizvoda a danas sam rešila da vam pišem o magarećem sapunu, jer mi je trebalo najmanje vremena da ga dobro isprobam i zato što se sa ovakvim sapunom srećem prvi put pa mi je bio zanimljiv, a verujem da će i vama. 


Mineralne soli u magarećem mleku omogućavaju koži da bude čista, oslobađajući je mrtvih ćelija i tako ostavlja prostor za jače dejstvo korisnih sastojaka u dubini. Lipidi obezbeđuju koži dobru ishranjenost i upijanje vitamina, povećavaju elastičnost i služe kao prevencija ekcema i psorijaze.
Dejstvo magarećeg mleka na kožu je višestruko. Po svom sastavu ovo mleko je najsličnije majčinom i kao takvo ne izaziva nikakve alergijske reakcije. (izvor).


Čula sam odavno za lekovita dejstva magarećeg mleka i sapuna pravljena na bazi istog ali nikada ih ranije nisam probala i sada se zaista kajem zbog toga. Nekako me nisu privlačili da ih probam zbog samog naziva, ali kao sam počela da pišem blog i učim o prirodnoj kozmetici i njenom delovanju i sastojcima jedva dočekam da se dokopam ovako nekog proizvoda. Sapun je mogu vam reći savršen, imam osećaj da je ujedno i neka vrsta pilinga. Divno čisti kožu, kao da je masira i osećam kao je dubinski hrani i neguje, ne isušuje je što je meni najbitnije nego čak sanira suve delove i štiti kožu od pucanja, perutanja i svraba koj se javlja u zimskom periodu. Nema neki jak miris ili ga ja ne osetim jer vučem prehladu već dosta dugo. Koža je nakon upotrebe meka, baršunasta i osvežena, rekla bih preporodjena.


Pakovanje sapuna je od  90 g a cena je 270,00 RSD, takođe postoji i veće pakovanje. Za sve informacije o proizvodima tu je zvanična FB stranica Hedera vita natural cosmetics kao i sajt http://www.hederavita.com/

Da li ste do sada već probali neki od ovih čarobnih  proizvoda i koji su vaši Hedera Vita favoriti? :).

*PR proizvod

8 коментара: