"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 5. децембар 2016.

Giveaway # 22 - Praznici nam stižu



Dragi pratioci svi ste do sada već navikli da preko bloga organizujem nagradne igre i delim mnogo poklona sa sponzorima, tako da ni za ove praznike koji su pred nama nećemo menjati tradiciju. Do sada mogu da se pohvalim da je preko ovog bloga podeljeno preko 250 poklona za malo jače od dve godine koliko postoji i zbog toga sam jako srećna i ponosna.


1. Počečemo od zdravlja jer ono je najbitnije na svetu i upravo je to i tema koja je pokrenula ovaj blog pa vam tako u saradnji sa mojim velikim prjateljima kompanijom Herbasvet poklanjam čak 6 X 2 kutije Femisan A kapi. Molila bih one kojima su kapi potrebne da to dadatno napišu u prijavi za nagradnu igru kako bi imali prednost u izvlačenju za ovaj poklon.



2. Moji sugrađani, prijatelji i dobro poznati sponzori bloga Estar cosmetics pokloniće nekom od vas novogodišnji paketić iznenađenja :).


3. Moji dragi saradnici poklanjaju  Bioko natural cosmetics 3 X 1 ovaj fantastičan tonik za negu lica. Hidrira, smanjuje iritacije i efikasno čisti kožu. Aktivni sastojci: čista voda od krastavca –ima ujednačujuće, osvežavajuće i izbeljujuće dejstvo. Ekstrakt krastavca i dinje– sadrži provitamine i minerale sa hidrirajućim i antiinflamatornim efektom. Farnesol – sa dokazanim antibakterijskim osobinama, čisti i štiti problematičnu kožu.


4. Kosolid biljni preparati protiv opadanja kose poklanjau 2 X 1 njihov čuveni set šampon i serum. Inače ja ovaj šampon koristim već godinu dana i prezadovoljna sam sa njim.


5. Prvi put sponzori na blogu BOBA-Lezaljka za bebe i radujem se unapred što će neko od vas dobiti ovaj fenomenalni višenamenski jastuk kako ga ja zovem, meni je mnogo pomogao a verujem i mnogim drugim ženama. Oko dezena i svih detalja dogovoriće se naknadno izvučeni dobitnik sa sponzorima.


6. Moje drage dame iz  S kozmetike pokloniće 2 X 1 proizvod iz svoje bogate kolekcije i za ista ta dva srećna dobitnika 20 % popusta na sve porudžbine u toku januara. Otkriću vam da će jedan proizvod biti iz linije za negu lica a jedan iz linije za negu tela :).



7. Feltro magic takođe prvi put sponzori u nagradnoj igri na mom blogu pokloniće nekom od vas personalizovanu ručno rađenu ovu predivnu i magičnu tihu kjigu. Molila bih da se za ovu nagradu prijave oni kojima je ova knjiga potrebna za dete u cilju promovisanja kampanje koja ide na njihovoj stranici Feltro magic knjiga na dar, dakle neko ko ne može da priušti knjigu za svoje dete, ili za neko bolesno dete, može se javiti i neko ko poznaje nekog takvog pa igrati za njega, a kome ide knjiga odlučićemo mi, dakle sponzor i ja.



8. U cilju promovisanja FB stranice firma NSVIR-Visinski i Izolaterski Radovi u saradnji sa blogom pokloniće nekom od vas ovaj sjajan i popularan selfie stick. Iako nagrada nije povezana sa delatnosti firme ovo je poklon da vaši praznični selfiji izgledaju što bolje.



9. Leco cosmetics moji dragi saradnici takođe će nekom od vas pokoliniti jedan preslatki paketić iznenađenja. Inače od osnivanja 1999. Leco se bavi uvozom i distribucijom kozmetike, pažljivo odabranih evropskih kozmetičkih brendova kao i renomiranih domaćih proizvodjača. Prateći najsavremenije svetske trendove u kozmetici i praveći dogovore sa poznatim svetskim kompanijama.


10. Moja draga prijateljica i stalni sponzor nagradnih igara na blogu Madamme Farmasi Miljana  poklanja vam jedan tečni mat ruž za efekat punijih usana.



11. Moji dragi drugari Burra Skin Expert pružili su mi tu čast da opet budu sponzori nagradne igre i odabrali su za vas  moja dva najdraža proizvoda, iako mi je ceo asortiman postao omiljen. Neko od vas osvojiće BB kremu u medium nijansi i roll on - Prirodni mineralni dezodorans bez aluminijuma. Recenzije ovih proizvoda možete pročitati na mom blogu Burra-bb-krema i Burra-prirodni-mineralni-dezodorans.


12. Još jedna moja draga kompanija Biomelem i sjajni drugari daruju nekom od vas poklon iznenađenja.


13. Moja draga Katarina poklanja jednoj devojci na teritoriji Beograda profesionalno besplatno šminkanje za bilo koju priliku. Nagrada se mora iskoristiti do 20.01.2017. osim 31.12.2016. kada su svi termini zauzeti. Dobitnica koja bude izvučena za ovu nagradu dogovoriće se oko detalja lično sa sponzorom, zainteresovane za ovu nagradu posebno neka naznače to tokom prijave.


14. Dermix kompanija, moji veliki prijatelji, saradnici i sponzori od samog početka i sada su sa nama i poklanjaju čak 3 vredne nagrade:
- AIF set - za nekoga ko ima problema sa aknama ( u prijavi naznačite da želite ovu nagradu)
- Body balm (moj omiljeni proizvod, potrošila sam ih barem 5 do sada) + univerzalni sapun
- Krema za ruke i nokte + univerzalni sapun


15. Moja draga prijateljica Oriflame kutak inače verni čitalac bloga sada se našla i u ulozi sponzor i rešila da obraduje nekog od vas ovim divnim  oriflame paketićem. Zapratite je na insta ovde.


16. Jovanin Svet Sarenila pokloniće nekom ovu divnu ogrlicu, nedavno sam i ja imala sreće da dobijem jednu ovakvu za svoju bebu, zakačila sam mu na ležaljku/njihalicu i voli da gleda u nju.  Inače služi ta mirno dojenje i nošenje beba, a i kao lep i zanimljiv modni detalj.


17. Moji dragi saradnici Marrakesh Srbija pokloniće nekom od vas šampon + balzam Marrakesh 355 ml. 
Marrakesh šampon – arganovo ulje i ulja semena konoplje. Marrakesh šampon i balzam
Bez sulfata – sigurno i za bojenu kosu (čuva boju). Pogodan za negu kose nakon brazilskog ispravljanja. Bogatstvo biljnih sastojaka obezbedjuje blago i nežno čišćenje svih tipove kose. Marrakesh šampon kosu hidrira, neguje, vraća vlažnost i olakšava oblikovanje. Blago umasirati šampon u vlažnu kosu , zatim isprati. Idealan za dnevnu negu. Dodatni sjaj, hidratacija i čišćenje dlake. Efekat sjaja i snage samo u jednom pranju.

Marrakesh balzam ostavlja osećaj svilenkaste kose. Hidrira kosu, vraća vlažnost, olakšava raščešljavanje i oblikovanje, omogućava dodatni sjaj kose. Blago umasirati i isprati u potpunosti. Dodatni sjaj, hidratacija, brže sušenje kose. – sigurno i za bojenu kosu (čuva boju).  Biljni sastojci kontrolišu kovrdže i nemirnu kosu. Briljantan sjaja i snaga regeneracije odmah vidljivi
Proizvodi su bez parabena, bez thc-a, bez bropilen glykola, bez phtalatas, nisu testirani na životinjama !
Uvoznik za Srbiju: DAMB d.o.o., Kumodraška 378, Beograd, 011 3098 626, www.damb.rsDodatni uslov za ovu nagradu je da pored like stranice istu i podelite na svom profilu javno (public). 
Za sve informacije o ovim proizvodima posetite njihov sajt http://marrakesh.rs/.

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

1. Like FB stranicu sponzora BOBA-Lezaljka za bebe
2. Like FB stranicu sponzora Burra Skin Expert
3. Like FB stranicu sponzora Estar cosmetics
4. Like FB stranicu bloga Sreća je zdravlje
5. Like FB stranicu sponzora S kozmetika
6. Like FB stranicu sponzora NSVIR-Visinski-i-Izolaterski-Radovi
7. Like FB stranicu sponzora Leco cosmetics
8. Like FB stranicu sponzora Madamme Farmasi Miljana
9. Like FB stranicu sponzora Herbasvet
10. Like FB srtanicu sponzora Bioko natural cosmetics
11. Like FB srtanicu sponzora Feltro magic
12. Like FB srtanicu sponzora Biomelem
13.Like FB srtanicu sponzora Profesionalno šminkanje Katarina Stamenić
14.Like FB srtanicu sponzora Dermix
15.Like FB srtanicu sponzora Oriflame kutak i zapratite instagram nalog https://www.instagram.com/oriflame_kutak/ .
16.Like FB srtanicu sponzora Jovanin Svet Sarenila
17.Like FB srtanicu sponzora Kosolid biljni preparati protiv opadanja kose
18.Like & SHARE FB srtanicu sponzora Marrakesh Srbija


*Sliku sa FB stranice ( OVU SLIKU ) podelite javno (public) na svom zidu a zatim ispod nje tagujete barem tri prijatelja i pozovete ih da se i oni igraju, svako može učestvovati samo jednom sa jednog profila.

*Nagradna igra važi samo za SRBIJU i trajaće do 24.12.2016. ako slučajno dođe do neke izmene zbog privatnih obaveza bićete obavešteni na vreme !

*Sva pravila se moraju ispoštovati da bi ušli u trku za izvlačenje,  nepotpune prijave biće diskvalifikovane, dobitnike izvlačim uz pomoć random servisa sa tim što ću verovatno opet kao i uvek sama odabrati jednog ili dvoje najaktivnijih na blogu i FB stranici sve zavisi, u izbor ulaze oni koji nisu nagrađivani ranije tim povodom i oni koji su bili aktivni pre objave ove igre naravno :). Nagrađeni će imati 24 h da se jave sa tačnim podacima u inbox stranice, ja podatke prosleđujem sponzorima a oni vama nagradu na kućnu adresu, poštarina je kao i uvek do sada pokrivena. Igrajmo se i srećno svima :).


ZAVRŠENO ! DOBITNICI OVDE.

64 коментара:

  1. Svaka cast, ovde ima svega.Pohvale za sponzore.
    http://milanasweetlife.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Svaka cast sponzorima, pokloni su sjajni :)

    takojato.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Prijavljujem se...naglasavam za Femisan A...policisticni jajnici,neredovan ciklus...

    ОдговориИзбриши
  4. Divni pokloni
    bicemo sreci bilo sta da dobijemo. Sve je predivno!

    ОдговориИзбриши
  5. Sve je fantastično...
    Javljam se u vezi Femisan A kapi,zaista su mi potrebne..
    Srećno svima!

    ОдговориИзбриши
  6. Predivnooo,kao i ti sto si uvek divna i iskreno se nadam da uzivas u majcinstvu uz svog sincica i da sada u njemu vidis ceo svoj svet i da su sve muke i problemi zaboravljeni kada si videla njegov osmeh,moja devojcica je vec velika ali onog momenta kada sam je videla sve muke koje su trajale tri dana i tri noci su zaboravljene <3

    ОдговориИзбриши
  7. Sve je super a najviše mi se sviđa Burra i kosolid poklon ☺

    ОдговориИзбриши
  8. Fantazija...hvala Vam na ovako divnoj prilici :*

    ОдговориИзбриши
  9. Tijana kao i uvek divne nagrade od tebe i tvojih sponzora <3

    ОдговориИзбриши
  10. *Tijana,ispoštovala sam sva pravila.
    I ovim putem naglašavam,da se prijavljem samo zbog Femisana A.

    ОдговориИзбриши
  11. Draga Tijana, hvala tebi i tvojim sponzorima na velikoj nagradnoj igri. Puno pozdrava za tebe i tvoje! Uzivajte jos malo u nezaboravnoj 2016. godini. :*

    ОдговориИзбриши
  12. Одговори
    1. Nadam se da ste ispoštovali sva pravila i prijavili se za nagradu na predviđenom mestu kako bi ušli u izvlačenje, srećno !

      Избриши
  13. Divno prvi put ucestvujem kod tebe na blogu a pratim redovno sve objave,Burra proizvod bih volela isprobati njihovu bb kremu o kojoj se toliko prica da je kvalitetna

    Odradjeno sve

    Srecno svima

    ОдговориИзбриши
  14. Kao i uvek sve je predivno, i svaka cast za ovakva darivanja..:)

    ОдговориИзбриши