"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 13. децембар 2016.

Nuna Nai - Marama za nošenje beba


Idealna je za nošenje beba od rođenja do oko 18 meseci. Jednostavan dizajn ove marame za nošenje beba, bez kopči i kaiševa je savršeno udoban za Vašu bebu i Vas. Jednostavno respoređuje težinu Vaše bebe, nema ograničenja koliko dugo Vaše dete može ostati u marami, tako da možete da umirite i ušuškate bebu svojom toplinom, glasom, pokretima, otkucajima srca, onoliko dugo koliko prija Vašoj bebi i Vama.(izvor).


Karakteristike:
- Obe ruke su slobodne
- Prilagođava se obliku tela
- Dugotrajna je i jaka
- Omogućava Vam da lako dojite
- Teška je samo 300 gr, a dugačka 4,4 m
- Dolazi u praktičnoj pamučnoj vrećici sa učkurom
- Veličina je univerzalna
- Dostupne boje su: petrolej, teksas, roze i siva



Moram priznati da je meni ova marama jako mnogo pomogla do sada, naročito mi je bila korisna kada sam tek stala na noge nakon epizotomeije i morala da nosim i nunam bebca kad je plakao po 15h na dan, da nije bilo ove marame zaista ne znam kako bih to sve izdržala, bebac je tad bio još jako mali a ja slabašna i u stalnom strahu da ga ne ispustim, ne povredim, da ne držim glavicu ispravno i još sto čuda, razumemće me sve mame. Iskreno i sada mi mnogo pomaže jer je beba sve teža i ima 5700g sa svoja 2,5 meseca ali sada moram malo više da pazim jer je jako nemiran i jak i non stop mlati glavom. Kada moram da obavim nešto po kući a on neće u njihalicu tog trenutka marama je spas. Isto tako dok ga još nismo vodili u šetnjice obukla bih ga dobro stavila kapicu i sve potrebno, stavila bih ga u maramu i izvodila na terasu na svez vazduh i moram vam reći da je uživao.


Isto tako primetila sam da kad se baš rasplače i kada ga stavim u maramu vrlo brzo se umiri, pa čak i dremne, ne mogu reći da zaspi jer moja beba danju skoro nikad ne spava, znam da zvuči neverovatno ali tako je. Po istraživanjima i nekim mojim saznanjima bebe vole da osete majčinu blizinu,toplinu i otkucaje srca i iz tog razloga ova marama je idealna za umirivanje bebe, takođe mi je dosta pomogla kad je beba imala grčeve.


 Marama dolazi upakovana u pamučnu vrećicu, koja se kao i marama pere u veš mašini, ne pušta boju i ne skuplja se niti se nakon pranja rasteže, pamuk je predivan, mek i jako kvalitetan. U početku sam pomislila da je nezgodno za vezivanje i da će mi to oduzeti dosta vremena ali nisam bila u pravu, prvi put sam se pomučila posle je išlo rutinski već, onako u hodu. Pošto je moja beba još mala nosim je okrenutu ka sebi, a kasnije to može i obrnuto.


Sada ga nosam najviše u ovoj pozi jer tako naviše voli inače kad je bio baš beba nosila sam ga kao kiflicu, baš kao na slici skroz gore ali nažalost nemam nijednu fotografiju iz tog doba jer muž nije bio tu da nas slika.







Sa maramom dobijate i uputstvo za vezivanje kao i slike svih položaja u kojima možete nositi svoju bebu. Ako vam ovo sve deluje privlačno, maramu možete poručiti ovde po ceni 2790,00. U predhodnom postu pisala sam vam o zeki zvezdici i vidim po čitanosti da vam se vrlo dopao, a o samom brendu možete više saznati ovde.

Za sve informacije tu je FB stranica NunaNai kao i zvanični sajt http://www.nunanai.rs/. Takođe sve proizvode možete kupiti u online prodavnici TV Shop kao i u njihovim maloprodajnim objektima.

Kako vam se dopada ova marama i koristite li je i vi ?
*PR proizvod

5 коментара:

  1. Meni izgleda super, ali bih se plasila da li sam dobro vezala :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam u početku to pomislila ali nema šanse da se omane, i kad se dobro veže jako je praktična i najvažnije bezbedna za dete :)

      Избриши
  2. Pa koliko ste preslatki i predivni, jedva sam citala tekst, samo sam zurila u slike <3 <3 <3

    ОдговориИзбриши