"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 22. децембар 2016.

Sammydress - Kids Jumpsuit Baby Christmas Clothes Outfits

Kids Jumpsuit Baby Christmas Clothes Outfits

Predhodni put ujedno i prvi kada sam vam pisala o Sammydress sjatu predstavila sam vam svoju wish list i na njoj se na prvom mestu našlo ovo odelce vilenjaka za bebu, i naravno nisam odolela da ga poručim. Odelce je juče stiglo, odmah sam ga oprala i jedva dočekala da obučem Ivana i da vidim kako mu stoji. Odelce je potpuno isto kao na slici osim što ovo koje sam ja dobila nema zatvorene nogavice i nisam dobila cipelice uz njega ali zaista mi nije bitno, odelcetom i kvalitetom istog sam se oduševila. Iako je broj 80, Ivanu je tek malkice veliko i dugačko, ali to sam već znala da će biti tako jer sam se u zadnje vreme malo bolje upoznala sa razlikama u veličini kada je njihova i naša roba u pitanju.


Odelce se lako oblači jer ima nitnice kao i svaki drugi bebi bodić ili zekica, mekog je materijala i nije najlonsko odelo u pitanju kako sam pomislila da će možda biti. Iako sam ga dobro oprala bebi nikad ne oblačim nešto takvo direkto na kožu pa tako ispod ima i bodić i hulahopkice. Odelo je udobno i praktično, čak se ni za kapicu nije mnogo bunio, a kako je meni Deda Mraz ispunio želju što se bebe tiče sada u ovom odelcetu imam pravog malog vilenjaka.


Ukoliko vam se odelce dopada sada ga možete poručiti po dosta nižoj ceni od samo $9.66 i to možete učiniti ovde.


Ivan je spreman za praznike sada još samo čekamo Deda Mraza, prva jelka je već okićena :). Ovih dana očekujem još neke pakete sa ovog sajta pa se javljam sa novim postom kada stignu. Za sve informacije posetite sajt Sammydress.com.

Kako vam se dopada odelce i da li vi volite da kostimirate svoje mališane ?

7 коментара: