"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 4. јул 2017.

Nuna Nai - kapa za plažu


Dosta puta do sada predstavljala sam vam razne proizvode brenda Nuna Nai i sve bebac i ja koristimo svakodnevno. Od jastuka za dečiji krevetac, zatim zeke zvezdice  koju je Ivan nažaolst prerastao, do marame za nošenje beba koja nam je puno pomogla u nekom periodu stigli smo i do ove kapice za zaštitu od sunca. Proizvodi koje smo još koristili i kojima smo prezadovoljni su jastuk za bebe i mame i zvezdana kornjaca koja nam pomaže i sada pri uspavljivanju.

*Par rečenica o brendu :
Nuna Nai je porodični brend, skup modernih i veoma praktičnih proizvoda za bebe, mališane, mame i tate. Proizvodi su izrađeni uglavnom od prirodnih materijala, mekanih linija i veselih boja.
Kolekcija NunaNai inspirisana je sličnim proizvodima koji se mogu naći u najbolje snabdevenim dečijim robnim kućama i online shopovima u svetu, ali je prilagođena našim potrebama, navikama i mogućnostima.
NunaNai web prodavnica http://www.nunanai.rs/ , osim proizvoda ovog originalnog brenda, nudi i artikle drugih proizvođača, koji ispunjavaju najviše svetske standarde kvaliteta, praktičnost i dugotrajnost. Više o svemu sam pisala ovde.


NunaNai dečija kapa za plažu ima produženi deo pozadi kako bi zaštitio osetljivu kožu dečjeg vrata dok se igra u pesku. Široki obod štiti lice, vezuje se ispod brade što onemogućava da lako spadne s glave tokom igre, a elastičnim učkurom pozadi prilagodjava se veličini svake glave.

Karakteristike:
-Zaštita za temperature do + 50°C
-Univerzalna veličina
-100 % pamuk  (izvor).



Kapica je zaista fenomenalna za sve vremenske uslove, kako za velike vrućine tako može da posluži i kao zaštita od vetra zbog svog dizajna. Ivan ne podnosi kapice i čim mu neku stavim odmah plače i vuče da ih skine a sa ovom nisam imala problem, toliko je lagana i prijatna da on verovatno i ne oseti kada mu je stavim. Kapica je univerzalne veličine i može da se podešava na učkur što je super jer će moći da je nosi par godina bukvalno. Iako bebu ne šetam po direktnom suncu smatram da je kapica uvek neophodna. Kvalitetom sam jako zadovoljna ali u njega nisam ni sumnjala kada je ovaj brend u pitanju. Kapica se lepo pere kako u veš mašini tako i ručno, Ivan je koristi svaki dan i ne buni se što je najvažnije :).





Cena kapice je 590,00 RSD i možete je poručiti ovde.
Za sve informacije tu je FB stranica NunaNai kao i zvanični sajt http://www.nunanai.rs/. Takođe sve proizvode možete kupiti u online prodavnici TV Shop kao i u njihovim maloprodajnim objektima.

Kako vam se dopada ova kapica? :).



3 коментара: