"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 29. јул 2017.

Rosegal - Printed Canvas Rope Beach Bag

Printed Canvas Rope Beach Bag




Danas vam predstavljam torbu sa sajta Rosegal koju sam čekala da stigne skroro puna 2 meseca, a sandale iz iste porudzbine još uvek čekam, uz torbu stigla je ogrlica ali sandale ne još uvek. Iskreno prvi put mi se dešava da paket ovoliko čekam ali stigao je deo istog bez oštećenja i to je bitno, nadam se da će uskoro i drugi deo. Torba mi se dopala na prvi pogled, ovog leta skoro samo takve nosim jer su mi najpraktičnije, idu mi uz sve i dovoljno su prostrane da stane sve što mi treba kada idem negde jer gde god da idem vdim Ivana sa sobom. Iako za njega imam dodatnu posebnu torbu punu svega koja je uvek na kolicima, uvek se desi da treba još nešto što stavim u moju torbu. Praktična je, kvalitetna i zadovoljava sve moje trenutne potrebe, dakle čista petica. Iako su ove torbe predviđene za plažu ja ih nosim ge god da krenem, a o plaži maštam :D.

Vintage Coin Tassel Pendant Necklace


Ogrlica koja mi je stigla u paketu sa tašnom mi je nažalost odmah pukla, to jest donji viseći deo je otpao, može da se namesti ali ja nisam imala vremena a i iskreno oglica mi se više dopada ovako bez tog dela, i super je da može da se nosi na oba načina :).

espadrile

Torba sada košta $8.69 i možete je poručiti ovde, stvarno se isplati, motiv na torbi je prelep, lako se održava, sve same pohvale ima od mene i bolje mi služi od mnogih skupljih torbi, trenutno barem :). Za popust na ovom sajtu ukucajte Rosegalxie.

Kako se vama dopada ova torba?

12 коментара:

  1. Ja bih je svuda nosila, cak i na plazu :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Imam takav model torbe za plazu, samo je malo veca, izdrzala je dve godine i na zalost ti kanapi su poceli da ispadaju :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam dve pa nosim malo jednu malo drugu a sigurna sam da ću ih naručivati još :). Sve ima svoj rok trajanja nažalost a nekad baš bude teško da se oprostimo od neke stvari.

      Избриши
  3. Divan post. <3
    Ako zelis pogledaj moj blog, i zaprati me, uzvracam 😊
    https://belyfashionadress.blogspot.ba/?m=0

    ОдговориИзбриши
  4. Prelepa je torba,bas prava letnja <3 nadam se da ce uskoro i sandale da stignu :*

    ОдговориИзбриши