"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 8. јул 2017.

Zaful - Ripped Cutoffs Denim Shorts

Ripped Cutoffs Denim Shorts





Posle dugo traganja za odgovarajućim texas šorcem najzad sam naišla na ovaj koji vam danas predstavljam. Jako mi se dopao na slici a kako sam do sada uglavnom uvek izabrala stvari koje su identične kao na slikama kod naručivanja vodila sam se time. Do sada sam od mnogo mnogo stvari omašila samo dva puta, jednom kroj i model haljine a jednom broj čizmica, i nije tako strašno. Za šorc sam najviše razmišljala koju veličinu da uzmem ovaj put, kad uzmem M tesno mi bude a L mi bude veliko iako mi je u trudnoći L pasao, naravno tad sam imala 9 kg više :). Uvek me bune te njihove veličine pogotovo kad su šorcevi i farke u pitanju jer imam veliki ožiljak preko celog stomaka koji me i dan danas boli i zateže kada nosim nešto tesno, pa sam se ipak odlučial za L veličinu, jeste mi veći ali je zato komotan, udoban i savršen. Dakle potrefila sam još jednom baš ono što sam želela.



Inače obožavam iscepane farke i šorceve pa sam se još više radovala ovom šorcu, nikad nisam volela klasnične modele jednostavno se u njima ne osećam lepo, a kada je iscepano u pitanju u tome sam ja zaista ja. Šorc je jako kvalitetan, lagan je , ne gužva se i ide bukvalno uz sve što obučem i obujem. O sandalama više u sledećem postu, budite strpljivi, sad fokus na šorc :D.




Ripped Cutoffs Denim Shorts


Cena šorca je $18.99 trenutno je na rasprodaji i možete ga poručiti ovde. Za sve moje pratioce tu je i kupon kod za popuste i glasi Zafulxie10.

Zaful Facebook: https://www.facebook.com/Zaful/?fref=ts
Zaful Instagram: https://www.instagram.com/zaful/
Zaful sajt: Zaful.com

Kako se vama dopada ovaj šorc?

4 коментара:

  1. Super ti je kombinacija.
    Sada sam i ja počela da razmišljam o tim sandalama,da budemo uniformisane blogerke. 😂 😘

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ajde pa kad se nekad sretnemo obuci njih i onu jaknu hahhaah :). Hvala na komplimentu :*

      Избриши
  2. Prelepa si <3 imas bas super liniju :* svidja mi se sve ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti draga, nisam se mnogo ugojila u trudnoći, to je sve odmah spalo sam koji cm još vučem u kukovima, mene zezazju stalne hormonalne terapije inače sam mrša po prirodi :).

      Избриши