"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 30. децембар 2015.

Aura - Glorious Cheeks 4 nove nijanse rumenila i Moonlight highlighter


Kao što ste već svi verujem obavešteni Kozmetika AURA je na tržište izbacila 4 nove nijanse rumenila, novu nijansu hajlajtera i 4 nijanse bronzera i ja ću se potruditi da vam ih što boje predstavim kako bi vi mogli da izaberete pravu nijansu za sebe. Nakon mnogo pohvala za recenziju o tečnim ruževima ne smem da izneverim ni ovaj put vaše poverenje :).


Prva nijansa 225 vermouth je jedna lepa nijansa onako srednjeg intenziteta boje, malo vuče na narandžasto bar na mojoj koži ali to sve zavisi od same boje našeg tena, iako se baš lepo uklopi i na svetlijoj i na tamnijoj koži. Blago je svetlucava tek onako da malo zasijate. Kod svih rumenaila dopada mi se što se ne trune, proizvodi su jako lagani na licu, dugotrajni su i ne razmazuju se, i upotpunjuju svaku šminku, bilo da je dnevna ili večernja, daju blistav i zdrav izgled koži lica.




Druga nijansa 223 martini po mom ukusu najlepša i najnežnija, jedna lepa topla nijansa za nas sa svetlijim tenom, barem se sa mojim nekako najviše složila da tako kažem. Pakovanja svih rumenila su jako lepa, praktična i kvalitetna.






Nijansa 224 rose je baš prava nijansa jedne nežne, sveže, tek ubrane ruže. Boja je onako rozikasta i jako se lepo slaže i sa jačom i sa blažom šminkom a meni se najviše dopada kako mi se uklapa uz neki ciklama ruž ili ljubičasti, mada mislim da bi lepo išlo iz uz sve rozikaste karmine.




Nijansa 222 chianti još jedna malo blaža i toplija nijansa, meni se iskreno sve 4 jako dopadaju, sve su onako dosta nežne i stapaju se sa mojim izrazito svetlim tenom, nijedna nije toliko jaka ili tamna da ne mogu da je koristim ili da jako odskače od boje moje kože, tako da mislim da su sve nijanse pun pogodak za nas malo svetlije puti, jedino je vermouth malo jača i žešća, naravno po mom mišljenju i po onome kako se prikazuje na mom licu.




Pakovanja rumenila su od 5 g a cena je oko 370,00 RSD sve zavisi od prodajnog mesta, ovu cenu sam ja poslednji put videla, ako gešim ispraviću :).




Aura higlighter u nijansi 220 moonlight mi se jako dopao na prvi pogled iako moram biti iskrena da ovaj komad šminke do sada nisam koristila, kada sam ugledala kako je nijansa prelepa, kada sam se malo raspitala čemu služi i kako se koristi, i kad sam na kraju videla kako stoji i na licu uz celokupnu šminku oduševila sam se. 


Definitivno uz pravilno nanošenje vaše lice momentalno zablista i dobija blagi sjaj. Mislim da je ovo super nijansa koja odgovara mom tenu pa to sve deluje vrlo prirodno bez nekih šljokica ili veštačkog izgleda. Ja ga nanosim na jagodice i slepoočnice i na oči, iznad usana mi se ne dopada kako mi stoji pa taj deo preskočim.



Higlighter se jako lepo i lako nanosi, prosto klizi po koži, ne truni se, vrlo je kvlitetan i dugotrajan, odlično pigmentovan. Preporučeno je da ga nanosite nakon tonirane kreme ili pudera, ali pre korektora :). Posebno lepo izgleda barem u mom slučaju kada se stavi na unutrašnji pregib očiju.


Pakovanje je od 5 g a cena je oko 450,00 RSD kako sam ja poslednji put videla.

Za sve informacije tu je FB stranica Kozmetika-AURA kao i zvaničan sajt kompanije http://www.aura.co.rs/.

Kako vam se dopadaju Aura noviteti i koji su vaši favoriti ? 

*PR proizvodi

24 коментара:

  1. Najviše mi se dopada hajlajter-sad sam u nekoj fazi da samo njih gledam :D

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala,generalno ih vrlo retko upotrebljavam,ali zainteresovala si me opisom,sjaj i sl,posebno me zainteresovaoAura higlighter.



    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve nas je oduševila nijansa hajlajtera pa mi je jasno da je i tebe, počasti sebe jednim i uživaj :)

      Избриши
  3. Savrseno je sve kupicu hajlajt i bar dva rumenila :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ih, ti da izneveris poverenje :-D Od rumenila, bar po tvojim slicicama, mislim da bi mi se svidela 222 i 223, svidja mi se i hajlajter, ali ga ne bih nanosila pre korektora, vec nakon. U svrhu hajlajtera koristim belu senku :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa trudim se pogotovo kod ovakvih recenzija jer nemam baš opremu a želim da vam što merodavnije pokažem i opišem sve :). Hajlajter je predobar :)

      Избриши
  5. Moonlight izgleda predivno,nadam se da ce kod nas uskoro doci i izgleda da se bas dobro moze nanositi :)

    http://zeberry.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  6. Divni su i rumenila i highlighter! :) Ja imam jedno od njihovih starijih rumenila i obozavam ga. :)

    ОдговориИзбриши
  7. U kvalitetu rumenila sam se uvjerila i moram priznati da su ove nove nijanse divne :) Highlighteri mi se također sviđaju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne sumnjam u tvoj ukus znam da je sličan mom hehe, šalu na stranu Aura je odlična, koristim je od srednje škole i jako mi je drago što napreduje toliko :)

      Избриши
  8. A baš sam danas kopala po netu za swatchevima Chianti i Rose nijanse! Super recenzija, iako bi više voljela da si povukla swatcheve na djelu kože :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Planirala san da dodam i to samo čekam malo vedriji dan da uhvatim. Hvala na komentaru :)

      Избриши
    2. Pokušala sam ja to već taj isti dan ali mi nije išlo od ruke, jednostavno nije htelo lepo da e uslika pa je uzgledalo ko neka mrlja na koži :)

      Избриши
  9. Lepi su noviteti, baš mi je drago što su povećali ponudu. Rumenilca baš privlačno izgledaju :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, i ja se obradujem svaki put Aura novitetima jer ih dugo i verno koristim od srednje škole još i ponosna sam što i mi imamo tako dobru i kvalitetnu šminku za hvaliti se :)

      Избриши
  10. Od rumenila mi se najviše sviđa Rose nijansa.

    ОдговориИзбриши