"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 8. децембар 2015.

Depil Fruit trakice za delipaciju lica i Ipek blaznice za skidanje šminke


Kao što već znate nedavno sam stupila u kontakt sa Leco distribucijom kozmetike pažljivo odabranih evropskih brendova kao i reniomiranih domaćih proizvođača. Osnovana je 1999-te godine i prati najsavremenije svetske trendove u kozmetici. Na testiranje mi je stigao paketić od 5 različitih proizvoda i proizvođača, pisala sam vam već post o Medusa karminu i maskari a danas vam pišem o depil trakicama i tuferima.


Depil Fruit brend nam nudi dermatološki testirane trake za depilaciju lica i tela, bez parabena. U mom paketiću našle su se trakice za depilaciju lica a kako ja tu nemam neželjenih dlačica morala sam da se snađem i pokažem vam njihovo delovanje na neki drugi način a kako sam to uradila videćete u nastavku posta. U pakovanju se nalazi 20 trakica i 3 maramice sa aloe verom za uklanjanje viška voska nakon depilacije, negu kože i smirivanje eventualnih iritacija.



Trakice su jako lake za upotrebu, lako se odlepe i meni je veliki plus što na obe strane trakica ostaje jednaka količina voska, dešavalo mi se ranije kada odlepim neke druge trake da na jednom delu ostane sav vosak a na drugoj ne ostane ništa. Miris im je takođe vrlo nežan i prijatan, mirišu na voće, na maline :).


A evo i mog malog eksperimenta da vam pokažem trakice na delu, izdepilirala sam mali deo ruke :).



Zalepila sam trakicu na ruku, prešla preko nje nežno prstima par puta i samo povukla, bola i peckanja nije bilo, kao ni iritacije, a vidite na trakici jasno koliko je dlaka sa ruke skinula ova mala trakica predviđena za lice, tako da sam sigurna da ću da isprobam one za telo, zanima me kako bi mi izdepilirale noge :). Cena ovih trakica je oko 220,00 RSD.


Ipelina tuferi novi proizvodi nastali kao rezultat potreba i želja mlađih devojaka. Ipelina koncept baziran je na kvalitetu, tradiciji i iskustvu prerade najčistijeg turskog pamuka kompanije Ipek.


Mene su ovi tuferi osvojili pre svega na prvi pogled, prelepo, šareno i neobično pakovanje, totalno girly, zaista neodoljivo a zatim kada sam isprobala i tufere oduševljenje je bilo još veće. Zaista su jako nežni, ne upijaju mnogo tečnosti za čišćenje lica nego je dovoljna vrlo mala količina da se sipa na njih i da oni odlično očiste sve nečistoće i uklone kompletnu šminku sa lica. Pogodni su i za skidanje laka sa noktiju mada meni više nekako zbog nežne strukture pašu za lice :). Cena tufera je oko 70,00 RSD.



Ceo Depil Fruit asortiman možete pogledati ovde,  Ipek ovde, a za sve informacije i pitanja vezana za ovaj brend ili neki drugi tu je zvanična FB stranica LECO, takođe tu je i njihov sajt na kojem ima dosta informacija o distribuciji i asortimanu proizvoda, dakle za sve što vas zanima kliknite na ovaj link http://leco.rs/ . Proizvode možete pronaći u manjim parfimerijama i ponekim apotekama.

Da li ste već probali nešto od ovih proizvoda i kako su se vama pokazali? :).

*PR proizvodi


6 коментара:

  1. Super izgleda, deluje kvalitetno a cene smesne :D

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo nisam probala,ali sam probala od nekih drugih proizvidjaca i izvukla silne bolove,tako da jedva mogu da verujem da je ovo bezbolno,ali ako jeste svaka cast,inace zbog''pretrpljenih bolova''radije pribegavam klasicnom brijanju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne mogu da tvrdim da li bi bolelo da se depiliraju noge jer su ovo male trakice ali planiram da probam i u tu namenu velike pa ću podeliti svoje utiske i o tome :)

      Избриши
  3. Ako je bezbolno da probam...radije uzimam kreme za depilaciju. Bolove ne mogu bas da podnesem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kad isprobam velike za noge pisaću planiram da ih nabavim , ove su bezbolne, barem na ruci ne znam kako ide sa nausnicama :)

      Избриши