"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 12. децембар 2015.

Herbateria - kokosovo ulje


Sa brendom Herbateria srela sam se prvi put upravo zahvaljujući mom blogu i predivnoj prvoj saradnji koju smo ostvarili, i tada sam vam pisala o tri savršena proizvoda, ko je propustio taj post može ga pročitati ovde. Pošto je dezodorans ostavio jako pozitivan utisak na mene kupovala sam posle i druge mirisne note u prodavnicama zdrave hrane kako sebi tako i drugima na poklon a isprobala sam i još neke stikove za usne i zaista sam sa svakim bila zadovoljna. Ovaj put u paketiću stigla su tri nova proizvoda koja možete videti na slici gore i bila sam uzbuđena da ih isrobam jer do sada nisam imala prilike. Pakovanja već prepoznatljiva za ovaj brend, preslatka, šarena, mame vas prosto da ih uzmete, pomirišite i na kraju kupite naravno :). U današnjoj recenziji predstaviću vam kokosovo ulje za kosu i kožu.


Kokosovo ulje za kosu i kožu - Ova gusta, bela masa koristi se već stotinama godina za negu tela, kose i lica, kao i u ishrani. Kokosovo ulje je odlično sredstvo protiv bubuljica i pomaže ubrzanju metabolizma i mršavljenju. Ne ostavlja mastan trag, koža ga brzo upija. Osim toga, kokosovo ulje pomaže protiv peruti, jača kosu, ubija gljivice i bakterije, štiti kosu od pucanja i isušivanja.
Sastav: Cocos Nucifera Oil (kokosovo ulje).


Upotreba:
Za kosu: Utrljati kokosovo ulje u koren kose i ostaviti da deluje nekoliko sati ili preko noći. Ujutro isprati kosu blagim šamponom.
Za kožu: Koristiti umesto krema i losiona za telo. (izvor).


Pošto ja imam zdravu kosu i ne farbam se već par godina nisam mogla da primetim neke promene na kosi nakon upotrebe ovog ulja osim izuzetnog sjaj koji do sada nije bio tako intenzivan i primetan. Takođe upotrebom ovog ulja za kosu po uputstvu moja kosa je i nakon pranja mirisna i par dana i sve oko mene miriše na kokos što svi već znate da ja prosto obožavam. Dopada mi se što iako prespavam sa uljem na kosi ono se vrlo lako i brzo spere sa nje i ne ostavlja masne tragove niti masti kosu ili teme glave. Meni je ulje najdelotvornije i koristim ga najviše kada već operem i osušim kosu, blago ga utrljam u krajeve i dobijam svilenu, mirisnu i sjajnu kosu kao sa reklame.


Za kožu mi ovo kokosovo ulje mnogo prija i bolje me služi u ovoj nameni jer je moja koža sve suvlja kao je napolju hladnije. Najbolje delovanje ulja na kožu sam primetila nakon tuširanja kada se samo ovlaš obrišem peškirom i još na polu vlažnu kožu namažem ulje umesto losiona ili mleka za telo. Jako lepo hidrira i hrani kožu, čini je blistavom i jako mekom na dodir i štiti je od isušivanja.

Pakovanje je od 100 ml a cena je 300,00 RSD, možete ga poručiti ovde. Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Herbateria kao i sajt http://herbateria.rs/.

Da li ste već probali nešto iz njihovog asortimama i imate li neke svoje favorite ili možda preporuke? :)

*PR proizvod

6 коментара: