"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 29. децембар 2015.

LMX - šampon za kosu i telo grožđe&badem i vanila&med


U jednom od predhodnih postova predstavila sam vam prvi od ovih šampona za kosu i telo mirisne note jasmin i vanila, takodje u tom postu predstavila sam vam i njihove divne sapune. Danas pišem o preostale dve mirisne note, svo četvoro koliko nas ima u stanu koristimo ih svakodnevno sada već neko vreme pa imam dovoljno različitih utisaka :).


Šamponi za kosu i telo dolaze u baš velikom porodičnom pakovanju od čak 1000 ml proizvoda u bočici, što je vrlo dobro i ekonomično. Mirisna nota vanila i med se meni izdvojila kao favorit, divnog je nežnog, ženstvenog mirisa, jako lepo peni, blag je prema koži tela i temenu glave, kosu lepo i temeljno opere ali je meni makar zbog gustine kose nakon upotrebe ovog šampona neophodna maska za kosu. Probala sam svaki od ova tri šampona da bih vam mogla preneti svoje utiske , ali moram priznati da su ih preuzeli majka, brat i muž a ja koristim za kosu neke druge malo blaže jer mi je sad teme glave naviklo na njih, pa čim promenim šampon dobijem malo perut, bilo koji da je u pitanju, jer svi znate da sam pod terapijama hormona i to jako utiče na kožu i kosu, iako mi ovi šamponi nisu izazvali nikakve promene ipak je navika čudo, a ove šampone koristim u vidu gela za tuširanje i tu mi se jako dopadaju i odgovaraju mi, i mislim da je sjajno što se mogu korisiti u obe svrhe.



Šampon za kosu i telo grožđe i badem je osvojio moje muškarce u kući, dopada im se miris i svežina koju im ova mirisna nota priušti, koriste ga brat i muž i obožavaju ga i za kosu i za telo. Miris je baš specifičan i okreplujuć, nakon napornog dana idealan za opuštanje.


Šamponi za kosu i telo odgovaraju biološkom sastavu kože i kose. Pogodni su za sve tipove kose i svakodnevnu upotrebu. Tekstura im je jako lepa, malo gušća što samo stvara lepšu i bogatiju penu, a ja volim kada peni :).


*Važno je napomenuti da Lomax company pored LMX brenda proizvodi i Kosili proizvode za decu i Deft proizvode za čišćenje a distributeri su i za MCvities, Perla, Daca, Macval i tako dalje. Za sve informacije postoji zvanična FB stranica LMX brend kao i njihov sajt http://www.lomax-company.com/.

Da li ste probali nešto iz bogatog LMX asortimana i koji su vaši  favoriti?

*PR proizvodi

6 коментара:

  1. Zanimljive su im kombinacije mirisa što je svakako inovativno i pohvalno te vjerujem da su prefini :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kupujmo domaće :). Zaista proizvodi vredni pažnje a vrlo povoljni i interesantni :)

      Избриши
  2. Odlicni su bili a tek su sada dugo su na trzistu a mnogo njih ne zna za njih i to je steta

    ОдговориИзбриши
  3. Grozdje i badem mi bas zvuci kao zanimljiva kombinacija. :)

    ОдговориИзбриши