"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 7. децембар 2015.

Olival - piling i maska za lice


Svi znate za predivan blogo projekat razmene proizvoda koji sam imala sa mojom dragom Martinom sa ujedno i omiljenog mi bloga Dear Skin-beauty blog, za sve koji su propustili kojim čudom post o tome mogu ga pročitati ovde. Kako je stiglo dosta proizvoda a usput sam imala na testiranju i proizvode od svojih saradnika sve sam morala nekako da rasporedim a da opet ispoštujem pre svega saradnje i ljude koji mi šalju proizvode na testiranje a u medjuvremenu da se sladim poslasticama koje mi je Martina poslala. Pisala sam već o preparatima za kosu Emibo hair care a danas ću vam ukratko napisati svoje utiske o Olival pilingu i maski za lice.


Olival hranjiva maska za lice sa uljem smilja, sadrži med, kamilicu i zelenu glinu, služi za negu i obnavljanje, deluje na kožu lica i vrata kao bogata hranjiva krema i nežni piling. Bogata je prirodnim sastojcima: medom koji hrani i obnavlja kožu, kamilicom koja smiruje i ublažava oštećenja kože i glinom koja ljušti mrtve stanice i zateže površinski sloj kože. Eterično ulje smilja tonira kožu i sprečava nastajanje bora. Nakon primene maske koža je glatka i sjajna . Masku je dovoljno koristiti jednom nedeljno. (izvor).


Maska mi se jako dopala, blaga je i nežna prema mojoj osetljivoj koži lica, prijatnog je mirisa i jako lepo neguje kožu, iako malo na početku osetite blago zatezanje na licu to je sasvim normalna pojava. Dok je maska na licu ti mirisi prirode koji vas okružuju vas prosto opuste i odvedu na neka zelena polja u mislima, makar sam ja takav osećaj imala. Nakon skidanja maske sa lica kože je nežna, glatka i zategnuta, mirisna i čista, nema peckanja i iritacija, nema crvenila, iako se napominje da se može pojaviti kod osetljive kože meni na sreću nije. Koža je nakon upotrebe vidno osvežena. Nanosi se u debljem sloju i ostavi se 10 minuta da deluje a zatim se ispere mlakom vodom.



Olival pinling za lice sa uljem smilja sadrži zrnca koštice masline i marelice, pruža negu i čišćenje lica nežno i odstranjuje nečistoće i odumrle stanice s površine kože. Sadrži fino usitnjena zrnca koštica masline i marelice u prirodnoj hidratantnoj podlozi obogaćenoj eteričnim uljem smilja. Nakon lagane masaže lica i vrata koža je zategnuta, nežna i glatka. (izvor).


Piling se nanosi na vlažno lice i vrat i lagano se masira vrhovima prstiju kružnim pokretima, čestice su nežne prema koži lica i ne grebu ga. Nakon nekoliko minuta masaže, sve u zavisnosti kome koliko prija i ko koliko voli, piling se ispere mlakom vodom. Kod suve kože se preporučuje jednom nedeljno primena a kod masne i mešovite i dva do tri puta. Nakon upotrebe preporučuje se maska za lice ili hidrantna krema. Pošto ja nikada ne koristim masku i piling zajedno, odnosno isti dan, ja mažem kremu nakon upotrebe i jednog i drugog proizvoda, isto neku na prirodnoj bazi vrlo laganu i nežnu. Piling jako lepo čisti lice i to ne samo površinski nego izvlači sve nečistoče iz dubine kože, miris je takođe blag, prijatan i divan, miriše na prirodu :).



Hvala Martini na prilici da probam ove divne proizvode, pisaću u nekom narednom postu o još Olival proizvoda iz paketića u kojima sam uživala a u nekima još uživam, nisu još došli skroz do dna, tu je micelarna voda, zlatno ulje smilja koje ne trošim baš često nego ga moram priznati malo i čuvam kao i predivno zlatno čarobno ulje <3

Da li ste vi probali nešto od Olival kozmetike i koji su vaši favoriti?

16 коментара:

  1. Još uvek nisam ništa probala,ali bih najviše volela da probam njihovo čarobno ulje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mogu ti reći da jeste čarobno, kao i ostali proizvodi, jako jako dobra i kvalitetna kozmetika, nadam se da ćeš probati uskoro <3

      Избриши
  2. Probala micelarnu ostalo nisam ali planiram :*

    ОдговориИзбриши
  3. Masku sam potrosila ne znam koliko komada a piling se spremam probati. Presretna sam da ti se svidja ova linija Smilje zaista je odlicna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti draga moja, jedva čekam neku narednu razmenu ako bog da hehehhe, baš si onako ubolja sve što mi paše baš <3

      Избриши
  4. Nisam probala a rado bih jer mi koza izgleda umorna i malo da se podmladim

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam probala, ali mislim da ova maska samo mene čeka.. :) Šalu na stranu, čitala sam puno recenzija o Olivalu i definitivno ću se kada idući put budem u Hrvatskoj počastiti maskom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno su im proizvodi nešto posebno, meni jako prijaju za moju suvu i osetljivu kožu, kad budeš nabavila neki komad, javi utiske :)

      Избриши
  6. I piling i krema su odlicni. Sva sreca pa nam je Olival dosao u Dm. :)

    ОдговориИзбриши