"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 24. август 2016.

Angel therapy - jogurt za lice i telo


Svi već dobro znate da Angel therapy u svojoj ponudi ima proizvode za negu kose, svima je verujem ovaj brend poznat po čuvenoj maski za kosu macadamia i med, mada su se i drugi proizvodi počeli izdvajati. Možda neki od vas ne znaju da oni imaju u paleti proizvoda i kreme za lice, kao i ovaj noviji proizvod jogurt za lice i telo, o kojem vam danas pišem.


Jogurt za lice i telo će vas štititi, vas i vašu porodicu. Jogurt je namenjen i deci.
Možete ga koristi pre, nakon i posle sunčanja. Jogurt za lice i telo hranljive teksture omogućava opuštajuću regenerativnu negu kože. Kožu bogato hidrira, hrani i daje joj osećaj glatkoće i mekoće.


Ne sadrži parabene, mineralna ni silikonska ulja!
Hranljive je teksture, omogućava opuštajuću regenerativnu negu kože, posebno suve i atrofirane.
Kožu bogato hidrira, hrani i daje joj osećaj glatkoće i mekoće.
Sadrži prirodne biljne aktivne sastojke:
*Ulje šargarepe-štiti kožu od sunčevih zraka.
*Ekstrakt aloje-pružaju negu i sprečavaju da izgubi vlažnost....
*Pantenol-ublažava znakove inflamacije i stimuliše epitelizaciju.(izvor).


Jogurt za lice i telo mi je izuzetno prijao ovo leto i bio mi je među omiljenim mazalicama. Iako sam sprečena da se sunčam i boravim napolju koristio mi je u sve druge svrhe osim bržeg dobijanja boje i očuvanja iste ali se nadam da ću ga i u te svhre probati naredne godine jer definitivno planiram da nastavim da ga koristim. Jogurt je po mnei jedan pravi letnji proizvod koji zaista osvežava i lice i telo i sva naša čula. Jako je lagan, nije lepljiv, razmazuje se po koži lako i brzo, koža ga upija i po najvećim vrućinama i momentalno se dobija osećaj svežine, zadovoljstva i hidrirane kože. Baš kao kada uzmemo neki voćni jogurt onako hladan da pojedemo i da nas osveži, tako ovaj osveži kožu i okrepi celo telo. Divnog je i nežnog mirisa, ne ostavlja masne tragove na odeći. Koža je nakon upotrebe meka, glatka i jako nežna na dodir.


Pakovanje jogurta je 300ml a cena 550,00 RSD i možete ga poručiti u inbox srtanice Angel therapy ili ako ste iz Novog Sada kupiti direktno u nekom od njihovih frizerskih salona.




Za sve informacije tu je zvanična FB stanica Angel therapy koja ujedno služi i za naručivanje proizvoda. 
Takođe ih možete pratiti i na instagramu https://www.instagram.com/angeltherapynovisad/.

Da li ste već probali neki Angel proizvod za negu lica ili tela, kako vam se čini ovaj jogurt? 
*PR proizvod

6 коментара: