"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 15. август 2016.

Hedera Vita - Anti acne cream & gel


Dragi pratioci u današnjem postu predstaviću vam Hedera Vita anti akne kremu i gel. Kao što sam naziv kaže ova dva proizovda služe u borbi protiv dosadnih napasti koje nas sve ponekad spopadnu i muče a to su akne. Ja sam imala nekad velikih problema sa tim nakon gubitka jajnika i poremećaja hormona usled agresivnih terapija ali tih muka spasio me je AIF set. Ovaj duo o kojem vam danas pišem poslužio mi je odlično u trudničkim danima kada bi hormoni počeli malo da divljaju pa bi mi se znala pojaviti koja dosadna i uporna akna, ali nisam imala nekih većih problema, nadam se da će tako i ostati.


Potpuno nemasna formula, ima vazdušastu teksturu. Hidrira, neguje a ne zatvara pore.
Ne izaziva dodatno lučenje sebuma.
Sadrži biljni hijaluron, koji pomaže u otklanjanju ožiljaka od akni.
Pogodna je za svakodnevno korišćenje, kao dnevna krema. Idealna je kao podloga za šminku. Proizvodi ne sadrže parabene, parafinsko ulje, alergijske mirise i boje. Proizvodi sadrže biološki konzervans. (izvor).


Krema je zaista jako lagane i totalno nemasne teksture, dovoljna je mala količina da se nanese i blago umasira na ugroženo područje, brzo se upije u kožu i daje brze rezultate. U kombinaciji sa gelom efekat je duplo brži i bolji. Nežno isuši aknu ne stvarajući krastice, a zatim sa još kojim mazanjem nestaje i crvenilo i ožiljak. Prijatnog je mirisa što je meni takođe vrlo bitno, i zaista deluje na sitne aknice i fleke. Za veće probleme ne mogu da vam tvrdim jer ih nisam imala u predhodnom periodu.


Pakovanje kreme je privlačno, šareno i kvalitetno od 50g a cena je 300,00 RSD i možete je poručiti ovde.


Anti acne gel zasnovan je na aktivnom principu dobijenom iz smole primorskog bora. Stimuliše biosintezu i regenerativne procese kože i tkiva, smanjuje upalu, stimuliše prirodnu odbranu kože. Sinergijsko delovanje ovog sastojka, vitamina B, ekstrakta aloje i drugih dragocenih sastojaka koji se nalaze u sastavu ovog gela daju izuzetno efikasno sredstvo za tretman akni.Pimena i način upotrebe: Potrebno je naneti na očišćeno lice, ramena, dekolte ili leđa malu količinu gela. Umasirati i ostaviti da deluje. Postupak ponoviti dva puta u toku dana.(izvor).



Gel ima malo snažnije dejstvo nego krema u borbi protiv akni ali ipak mislim da najbolje rezultate daju zajedno, baš kako sam ih ja koristila, ujutru bih mazala kremu a uveče gel na ugrožena mesta, ili ponekad obrnut, u svakom slučaju delovalo je. Najbitnije po meni je da napomenem da mi proizvodi nisu isušili kožu, iako imam suvu i osetljivu a da su aknice i fleke nestale svaki put.


Gel je u pakovanju od 50ml, ima pumpicu radi lakšeg doziranja, i košta 375,00 RSD. Možete ga poručiti ovde. Takođe bih svima preporučila da probaju proizvod o kojem sam predhodni put pisala jer mene sve više oduševljava što ga duže koristim a to je pantenol emulzija. Sve proizvode možete kupiti i u DM drogerijama i nekim Univerexport objektima.

Za sve informacije o proizvodima tu je zvanična FB stranica Hedera vita natural cosmetics kao i sajt http://www.hederavita.com/. Takođe koristim i njihove proizvode koje proizvode za studio Angel, svima dobro poznat brend pod nazivom Angel therapy i oduševljena sam i njima.

Da li ste probali nešto od Hedera Vita proizvoda i kako se vama dopadaju? 

*PR proizvodi

8 коментара:

  1. Deluje stvarno dobro,sad sam pogledala na njihovoj stranici,vidim da su im i cene povoljne,pa cu mozda i ja isprobati,kada bude para,stvarno bih volela.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam jos uvek, ali planiram bar ovu emulziju, ovih dana mi je lice bas bzv. Cini mi se da ih ima u dm-u, mada je i jedna radnja u Kg blizu mog stana pocela da ih dobija, cim se vratim tamo, sopingujem :-D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste draga ima ih u DM mada sad na moju veliku radost počinju da pune pultove i po nekim radnjicama :)

      Избриши
    2. Odlicno, jedva cekam da probam :-)

      Избриши
  3. U sastavu kreme pise Paraffinum Liquidum, šteta.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sa obzirom da se kremica koristi baš retko po potrebi, barem kada sam ja u pitanju mislim da ne može mnogo da škodi a mala količina na ciljano mesto rešava manje probleme i crvenila, ali to je samo moje mišljenje naravno, hvala za komentar.

      Избриши
  4. Ja sam probala njihov tonik,anti akne i mogu da kazem da sam prezadovoljna smanjuje sebum, sacu da probam i kremu i serum,imam masnu kozu i problem sa bubuljicama pogotovo u onim danima.

    ОдговориИзбриши