"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 22. август 2016.

LMX QUIT - borba protiv komaraca


Pre izvesnog vremena moji drugari iz LMX brend-a su mi poslali QUIT kolekciju za borbu protiv komaraca. Bila sam radoznala i uzbuđena da isprobam ove interesantne proizvode jer mene komarci inače obožavaju i nekad se desi da celu noć od njih ne mogu da spavam a kada zaspim probudim se sva izujedana. Takođe kada boravim u parku ili negde među zelenilom vratim se kući sva istačkana kao da imam boginje.


LMX QUIT sprej sa pumpicom za odbijanje krpelja i komaraca kod ljudi, sa mirisom limuna. Koristan je za pecaroše, izletnike i prilikom drugih aktivnosti na otvorenom. Komercijalno pakovanje iznosi 150 ml a cena proizvoda je oko 420,00 RSD.



Ovaj sprej sam dala mami kada je išla na vikendicu sa drugaricom na odmor i prezadovoljna je njegovim delovanjem. Našpricala se njime po uputstvu kako kaže samo dva puta u toku dana i bila mirna i bezbrižna, vratila se bez ijednog uboda a komarci su od nje bežali pa ih tako nije čula ni da zuje.


U potpunosti prirodan ekološki sastav. LMX QUIT nalepnica protiv uboda komaraca pruža odliču zaštitu i na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Možete ju koristiti gde god da idete, na putovanju, kampovanju,igralištu. Bezbedna je za celu porodicu, izuzetno jednostavan za upotrebu. Odlepite zaštitnu foliju i zalepite lepljivu stranu na odeću ili poziciju blizu tela, kao što su čarape, oblast oko ramena, unutar pantalona, suknji ili na ivicu stola ili kreveta. Pakovanje sadrži:4 listića različitog dizajna po 6 komada. 72 sata zaštita.


Nalepnice koristim ja lično i evo jednu kutiju imam već mesec dana, odlično me služe i mislim da sam našla pravu i adekvatnu zaštitu za sebe od dosadnih napasti. Svako drugo, treće veče zalepim jednu nalepnicu na roletnu od vrata za terasu i jednu bliže krevetu i celu noć mirno i bezbrižno spavam. Čak i uveče kad upalimo svetlo a vrata terase su nam uvek širom otvorena uleti ponekad koja muva ili leptir ali komarac ne. Jednom sam zaboravila da promenim nalepnice par dana i tu noć odmah sam bila izujedana. Nemaju jak miris što je meni vrlo bitno jer da je drugačije ne bi ih mogla koristiiti zbog svojih glavobolja. Cena pakovanja nalepnica je oko 190,00 RSD.


Narukvica služi za preventivnu zaštitu od uboda komaraca sa zaštitnim delovanjem: 4 nedelje. Proizvedena je od silikona i napravljena je tako da u posebnom delu sadrži, prirodno ulje citronele koje je efikasno protiv komaraca i buba i čini je dugotrajnom, vodootpornom i pogodnom za upotrebu. LMX Quit repelent narukvica je savršena za upotrebu u zatvorenom i otvorenom prostoru (npr. Kada trčite, na kampovanju, ribolovu, izletu,...). Kao repelent protiv uboda komaraca može se nositi na ručnom ili nožnom zglobu. Dostupna je u veličinama M, L i XL, a cena po komadu je oko 150,00 RSD.




Ovu narukvicu dala sam bratu jer u zadnje vreme kao i svako leto uostalom često ide na pecanje i kampovanje sa drugarima, i uglavnom se vrati sav u plikovima i krastama od uboda komaraca. Ovo leto nije imao taj problem nosio je narukvicu i ona ga je štitila od dosadnih i upornih napasti, svi znamo da ih pored vode najviše ima.



Privezak sadrži jezgro kukuruza pomešano sa uljem citronele što mu daje zaštitu do 45dana. Sa LMX QUIT PRIVESKOM bićete sigurni i zaštićeni na svim spoljašnjim aktivnostima; pecanje, trčanje, putovanja. Cena priveska je oko 236,00 RSD.


Ovaj privezak smo mi zakačili u predsoblju stana odnosno hodniku i tu nam najbolje služi i sprečava komarce da nam lete po hodniku i ulaze u sobe tim putem, rešila sam da ga tako upotrebim i isprobam ovaj put jer ovo leto sam osuđena na boravak u stanu. Pokazao se odlično kao i ostali proizvodi i sada sigurno znam za ubuduće šta ćemo koristiti u borbi protiv komaraca kada krenemo u šetnje, na izlete ili na putovanja, a naravno ne smemo zaboraviti ni na zaštitu u stanu. Od mene velike pohvale za QUIT kolekciju.


Za sve informacije postoji zvanična FB stranica LMX brend kao i njihov sajthttp://www.lomax-company.com/. Inače Lomax kompanija pored LMX brenda proizvodi i Kosili proizvode za decu i Deft proizvode za čišćenje a distributeri su i za Perla, Daca, Macval i tako dalje.

Da li ste probali nešto iz ove kolekcije u borbi proti komaraca i kakvi su vaši utisci?
*PR proizvodi

8 коментара:

  1. Nalepnice su totalni hit :) Nisam ni znala da postoje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni nalepnice nekako trenutno najviše odgovaraju i jako sam zadovoljna učinkom :).

      Избриши
  2. Dobila sam narukvicu protiv komaraca i ima izuzetno jak miris, bas me je omamila ali zato komaraca nije bilo 😂

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Osetila sam miris i kroz celofan zato sam je i dala bratu sada inace ne podnosim jace mirise a narocito ne sada, al bitno je da deluje :)

      Избриши
  3. Slazem se da su ove nalepnicenesto najzanimljivije. :D

    ОдговориИзбриши
  4. Pojeli su me kumarci kupio sam narukvicu ali nema uputstva za upotrebu probusili smo pet rupica ali kumarci slecu pored njih dali smem da se kupam u moru nepise nista!

    ОдговориИзбриши