"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 27. јануар 2017.

Kosili - Baby kolekcija


Moji dragi drugari iz Lomax kompanije poznatiji po brendu LMX koji su proizvođači za Kosili, koji se inače proizvodi po licenci Grether AG, poslali su mi jedan divan paket proizvoda kada se Ivan rodio neophodnih za ličnu higijenu i negu kože moje bebice. Kosili pamtim još iz mlađih dana moja majka je koristila proizvode za mene i brata, a sada ih ja koristim za moje dete, dakle ovo je brend koji traje i kojem se veruje. Miris mi je ostao prepoznatljiv a o kvalitetu proizvoda danas vam pišem, iz mog ugla i iskustva.


O Kosiliju:
Kosili je dobro poznato ime generacijama mama i beba.
Kada kažemo Kosili, pomislimo na nežnost, zdravlje, bezbednost. Oživimo onaj omiljeni miris detinjstva koji potom počinje da budi samo najlepše emocije.
Kosili bebi kozmetika, uz koju smo srećno odrastali, sada je tu i za vaše mališane.
Proizvedena prema tradicionalnoj švajcarskoj tehnologiji koja garantuje kvalitet, sa ekstraktima lekovitih biljaka, bez parabena, blaga je, lepršava i naravno, savršenog, svima dobro poznatog mirisa.(izvor).


Kosili kupka, tako blaga i nežna, moćne i bogate pene, mirišljava da ostavlja bez daha, jedno veliko oduševljenje i zadovoljstvo kada je nega bebine kože u pitanju. Ne isušuje kožu, temeljno je čisti i čini mirisnom i mekom. Ivan jako voli da se kupa i brćka i ne buni se ni kada ovu kupkicu stavim direktno na sundjerak i njime ga trljam po celom telu.


Kosili kupkica je u pakovanju od 200ml a cena joj je od 150,00 do 215,00 RSD, zavisi od prodajnog mesta i trenutnih akcija.


Kosili šampon za kosu toliko blag prema bebećoj glavici, a tako lepo peni i miriše da ostavlja trag po celom stanu. Ukoliko slučajno malo uđe u okice mada naravno svi jako pazimo da do toga ne dođe, no ako se desi suza nema, beba ne plače. Kosica prelepo miriše do narednog kupanja, meka je i svilenkata.


Šampon je od 200ml i košta od 150,00 pa do 215,00 RSD zavisi od prodajnog mesta i trenutnih akcija.


Kosili bebi puder je najbolji puder koji smo do sad koristili, najmanje se truni da tako kažem kada ga nanesem na pelensko područje, i ne stvaraju e grudvice od njega kada se to područje malo navlaži, a bebinu kožu savršeno neguje, nema iritacija, nema crvenila, nema ojeda, puder je odličan. Njega koristim uglavnom posle kupanja a pre spavanja, pruža mojoj bebi najbolju zaštitu tokom sna. Miris je već svima dobro poznat, neodoljiv, ne isušuje kožu što je bitna stavka. Takođe ga koristim za bebin podbradak.


Puder je u pakovanju od 100g a cena mu se kreće od 126,00 do 185,00 RSD.



Kosili sapuni, neodoljivi, predivnog mirisa, koristim ih za pranje bebinih rukica a bogami ih i ja koristim vrlo rado jer ne isušuju kožu nego je dodatno neguju, jednom rečju savršeni, probali smo do sada dve različite varijante, jedan klasičan i jedan sa aloja verom, oba su odlična.



Pakovanje sapuna je od 75g a cene se krecu od 45,00 do 55,00 RSD. Takođe moram da napomenem da su Kosili vlažne maramice među najboljima koje sam probala i koristila za bebu, niti su jako debele, niti su krute, baš su savršeno napravljene za nežnu bebeću kožu, a o mirisu više i ne vredi da pišem, teško ga je i opisati. U predhodnom postu pisala sam vam o Kosili deterdzentu i omekšivaču za veš, a bebac i ja se bacamo sada na testiranje nove Kosili zelene linije pa pišem o utiscima neki naredni put.

Za sve informacije postoji zvanični sajt http://www.kosili.rs/.

Da li koristite Kosili proizvode i koji je vaš favorit?

5 коментара:

  1. Dan-danas koristim I puder, I sampon, I mleko za telo. Savrsenstvo! ��

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam ponekad koristila moram da priznam, a koristim ih i za Švrću čak ponekad :D

      Избриши
  2. Ja koristim puder,cesto,uvek je tu negde,jer je za ranice po meni neprevazidjen,i sampon sam do skoro koristila,i kosa mi se manje mrsila,bila je meksa i lepsa,jer mi je previse gusta.

    ОдговориИзбриши
  3. Kosili proizvodi predobri, uvijek kad putujem u Srbiju nakupujem proizvoda za neki duži period. Koristim za sina i sebe... Voljela bih da ima i kod nas u Hrvatskoj za kupiti. Pozdrav ! Željka

    ОдговориИзбриши